Porodnice Jičín 2016

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19.10.16 09:10

Porodnice Jičín 2016

Ahojky :mavam:, chtěla bych se zeptat, jestli nemá někdo nějaké aktuální zkušenosti s touto porodnicí. Chtěla bych zde rodit, ale hodně mi záleží na tom, jak to dělají po porodu Jestli ihned jak miminko vykoukne na svět, mi ho dají na sebe, jak dlouho ho tam nechají a jak je to pak? Když se ho berou na mytí a vážení a tak, může u toho být otec? Za jak dlouho mi jí dají na pokoj? Děkuji všem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1356
19.10.16 09:14

@Marcela2222 Ahojky, já rodila v Jičíně letos v květnu… Skvělý přístup, doktoři i sestřičky :). jen co se malý narodil mi ho dali na břicho, chvilku jsem ho pomazlila a odnesli ho na měření a vážení, kde byl přítel, pak malého šli umýt, obléct a donesli mi ho, aby se zkusil přisát, pak ho vzali na doktorskou prohlídku, já si odbyla zbytek z těch 2 hodin po porodu a šla na pokoj, zeptali se mě, zda chci malého k sobě nebo ne. Já můžu jenom doporučit :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.16 09:21

@Pachuppa Super, moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
19.10.16 09:27

@Marcela2222 Není zač :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
19.10.16 10:32

I já můžu Jičínskou porodnici doporučit :palec: Sestřičky tam jsou báječné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
19.10.16 13:40

@Amálka.87 tak, tak :) úžasná byla PA s kratšími černými vlasy, tuším, že je to i laktační poradkyně, bohužel už nevím jméno, ale byla úžasná a u porodu mi moc pomohla, když mi radila s dýcháním a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
19.10.16 13:50

@Pachuppa co se týká porodu, tak jsem moc rad nepotřebovala :mrgreen: na tři kontrakce byla Lucinka venku :pankac: od příjezdu do porodnice včetně vyřízení administrativy a vyšetření jsem byla za dvě hoďky na pokoji :P všechny sestřičky se mi u mého výstřihu několikrát vystřídaly, aby mi pomohly právě s kojením… všechny se strašně moc snažily, ale nakonec se to nepovedlo… rodila jsem o měsíc dřív, Lucinka byla slabá a pořád jen spala, nedala se probudit :think: :D moje dítě se za celou dobu přisálo jen dvakrát, ale nehroutila jsem se z toho, byla jsem šťastná, že je zdravá :dance: každopádně do dneška měla jen dvakrát lehkou rýmičku a teplotu, takže uf, marodění se nás zatím netýká :palec:
Pokud bych měla znova rodit, tak je Jičín jasná volba :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
19.10.16 16:10

@Amálka.87 Já pro změnu od prvních kontrakcí rodila 26 hodin, takže jsem PA opravdu ocenila :D :) super, že jste to měly tak brzy za sebou… Ondra byl šikovný a sál dobře, takže s tím jsme problém neměli, ale on byl narozený 41+0 :)
Přesně tak, pokud další porod, tak zase v Jičíně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.16 09:17

Ještě se optám, kdy jste se tam registrovaly? byly jste se podívat na tý prohlídce sálů a taky? a je lepší zůstat na normálním pokoji nebo i vzít nadstandart?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
20.10.16 09:35

@Marcela2222 Já se byla registrovat na začátku dubna, tedy cca 6 týdnů před termínem, ale já šla tak brzo, protože jsem tam zrovna měla cestu :) stačí 4 týdny před termínem :) na prohlídce jsem byla a bylo to fajn, dostali jsme seznam co s sebou, paní doktorka nám něco pověděla o porodu a pak jsme se byli mrknout na sále, bylo pro mě lepší vědět, jaké prostředí mě čeká :) byla jsem na normálním pokoji a byla jsem spokojená, s maminkami, které se mi tam vystídaly jsem si popovídala, bylo to pro mě lepší, než být sama na nadstandardu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.16 09:21
@Marcela2222 píše:
Ahojky :mavam:, chtěla bych se zeptat, jestli nemá někdo nějaké aktuální zkušenosti s touto porodnicí. Chtěla bych zde rodit, ale hodně mi záleží na tom, jak to dělají po porodu Jestli ihned jak miminko vykoukne na svět, mi ho dají na sebe, jak dlouho ho tam nechají a jak je to pak? Když se ho berou na mytí a vážení a tak, může u toho být otec? Za jak dlouho mi jí dají na pokoj? Děkuji všem za odpovědi.

Ahoj, kamaradka rodila v Jičíně a byla hrozně moc spokojena. Před tim byla v Českých Budějovicích a to byla prý hruza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.16 10:38

@AsiBláznivka moc moc děkuji
@Pachuppa a jak je to prosím tě s koupáním miminek? Slyšela jsem, že je koupou oni, můžeš si ho vykoupat sama, když chceš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.16 11:28
@AsiBláznivka píše:
Ahoj, kamaradka rodila v Jičíně a byla hrozně moc spokojena. Před tim byla v Českých Budějovicích a to byla prý hruza.

Ještě dodám, že si hrozně moc chválila ty porodní asistentky.Pry ji úplně super poradily a „rozkojily“.Měla hrozny problem s kojenim ze začátku. Fakt byla nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
21.10.16 12:43

@Marcela2222 Já malého nekoupala… den před odchodem většinou sestřičky ukáží, jak na to, ale asi s tím nebude problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
3.1.17 07:51

@Pachuppa Ahoj holky, slyšely ste o někkom, kdo zde aktuálně v Jičíně rodil např. bez epiduralu, bez oxytocinu a bez nástřihu? Prý zde o „přirozeném“ průběhu neradi slyší a xichtí se na to nebo to prostě rozmluví… Jak ste to měly vy? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková