Porodnice Jilemnice 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.1.17 11:09

@Taza já plán neměla ale přijímají je a pokud není zdravotní problém tak ho i respektují co vím :-) Epi nikdo nutit nebude já ji neměla a oxitocin mi tedy pichli po porodu ale neprotestovala jsem, vím že pokud řekneš že nástřih nechceš tak ho neudělají, jen co malý vylezl tak se mě se ptal zda ho chci na břicho, nechal dotepat pupečník, pak si ho vzala sestra na apgar a změřit jen vážit se musí jinde ale řekla mi že ho jde zvážit a že tatínek jde s nimi, pak manžel choval a mě dr šil.
Pohybovat jsem se mohla jak jsem chtěla, sprcha, vana, balón, polohy netuším já rodila v leže, ale třeba se s nimi domluvit i na tomhle :-) Do Jičína by mě nikdo nedostal nikdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.5.18 17:32

Půjčení monitoru dechu a odsávačky

Ahoj děvčata, nevíte zda se dá v porodnici Jilemnici zapůjčit monitor dechu a odsávačka mléka? Případně s kterou půjčovnou máte dobré zkušenosti? díky Nika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.5.18 17:34

@Nikola70 ano a ano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
5.5.18 21:30

@Kristyna.Vechtova dobre si udelala jauz jicin taky nikdy kamoska prenasela a po vyvolavacce opet cisar-to tam maj oblibeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.5.18 22:03

Moc děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.5.18 13:55

Ahoj děvčata, chtěla bych se prosím zeptat vás zkušených, když bych se chtěla registrovat do porodnice na jaké oddělení volat, pravděpodobně na číslo pro pacientky? Asi hloupá otázka, ale v nabídce je porodní sál, oddělení šestinedělí, primaři, novoroz. odděl…
Za 11 týdnů mám rodit a ráda bych se už registrovala, vím, že to není nutné, ale chtěla bych se tam jet nejdřív podívat a hlavně nahlásit údaje o mě, protože pak si myslím nebudu schopná..
Dá se tam takhle zavolat a objednat se na nějaký termín ať „nepřepadávám“ jen tak..
A nevíte zda půjčují i odsávačku a monitor dechu?
Děkuji Nikča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.18 15:54

@Nikola70 ja volala normálně na porodnici a teda 11 týdnů dopředu mi přijde dost, já byla hlásit údaje asi 4 týdny před TP a řeknou ať přijdeš nějaký den kdy se Ti to bude hodit :) odsávačku tuším jo, ale je tam.asi jen jedna a monitor v porodnici budeš mít automaticky domu nevím, já měla vlastní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.5.18 18:16

Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.18 18:19

@Nikola70 není za co, já tam rodila v listopadu 2016 a byla jsem maximálně spokojená, všichni moc milí od PA přes doktory, sestřičky ne šestinedělí až po uklízečky, měla jsem tedy nadstandard, ale jinak pohoda, vím, že druhého prcka budu taky rodit tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková