Porod v Náchodě prázdniny 2015

Kacik1988
21.4.15 13:27

Porod v Náchodě prázdniny 2015

Ahoj, je tu nějaká maminka co bude rodit v náchodské porodnici v létě? Termín mám 2.srpna tak by bylo fajn se s někým seznámit a třeba se v porodnici potkat :-) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
451
21.4.15 15:01
@Kacik1988 píše:
Ahoj, je tu nějaká maminka co bude rodit v náchodské porodnici v létě? Termín mám 2.srpna tak by bylo fajn se s někým seznámit a třeba se v porodnici potkat :-) :mavam:

Ahoj, ja mam termin 4.8 :mavam: Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
21.4.15 21:10

Ahoj, přímo z Náchoda

• Citovat
  • Upravit
451
22.4.15 12:48

Ahoj, tak to se tam mozna potkame :) Koukam, ze uz mate doma holcicku. Ja take cekam uz druheho prcka. Byla jsi s Nachodem spokojena? Ja syna musela rodit v HK, ale tentokrat doufam, ze bude vse ok a nechaji si nas tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
22.4.15 19:27

Jak velké máš starší dítko? S Náchodem jsem byla spokojena na 100% jinam bych rodit nešla :-) Psala jsem tenkrát i hodnocení tady na emiminu.
To bysme se mohly s dětmi někdy sejít jestli bydlíš někde poblíž :-)

• Citovat
  • Upravit
Luckava
22.6.15 17:29

Ahoj, já mám termín 6.8 a chystám se rodit v Náchodě rodila jste už některá v Náchodě, zajímalo by mě jak to tam funguje a jaký je tam přístup lékařů a sester na por. oddělení a co si tam mám vzít všechno sebou.

• Citovat
  • Upravit
Kacik1988
22.6.15 18:50

@Luckava Já už jsem tam rodila v listopadu 2011. jestli cheš, napiš mi zprávu a ptej se na vše co tě zajímá :)

• Citovat
  • Upravit
877
11.7.15 19:39

....

Ahoj, nevíte, kde se dá objednat na glykemickou křivku v Náchodě či v okolí? Doktorka mi napsala tel číslo na objednání do Jaroměře, ale Náchod mám blíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
1.11.15 19:18

Ahoj, tak nakonec jsem rodila 31.července :-)

• Citovat
  • Upravit
Luckava
26.11.15 13:06

My rodily 9.8 a 10.8 má narozeniny tatínek mrňouska, takže měl pěkný narozeninový dárek. Jinak s Náchodem naprostá spokojenost, rodila jsem v noci, takže až na ospalého doktora vše v pohodě, ale i ten byl v klidu šla bych tam klidně zase… :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková