Porodnice Kadaň 2016/2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
8.11.16 23:02
@JuMiVi píše:
https://www.facebook.com/…55272524522/?…Upozornění!!! :mavam: :mavam: :mavam:

Ooo, to jako celá porodnice nebude fungovat?
Takže musím rodit jinde?

:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.11.16 06:32

@jejej444 cela gynekologie a porodnice nebude fungovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
9.11.16 09:59
@JuMiVi píše:
@jejej444 cela gynekologie a porodnice nebude fungovat. :nevim:

Nee, já nemám vybranou náhradní porodnici.. Co teď, nevím která je dobrá.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.11.16 13:50

@jejej444 pokud bych sla rodit driv a porodnice s gyndou zavreny v Kdn tak kam bych sla rodit tak jen do Ostrova, v Cv jsou sestry neschopny vtom ze neporadi mamince jak kojit, umyt a takovy zakladni veci nebo spis jsem to jen slysela zkusenost nemam. Ale u me je na prvnim miste Kadan a na druhem Ostrov, pokud Cv tak to jedine pokud bych musela ze by byla Mala nebo ja v ohrozeni zivota. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.11.16 13:52
@JuMiVi píše:
@jejej444 pokud bych sla rodit driv a porodnice s gyndou zavreny v Kdn tak kam bych sla rodit tak jen do Ostrova, v Cv jsou sestry neschopny vtom ze neporadi mamince jak kojit, umyt a takovy zakladni veci nebo spis jsem to jen slysela zkusenost nemam. Ale u me je na prvnim miste Kadan a na druhem Ostrov, pokud Cv tak to jedine pokud bych musela ze by byla Mala nebo ja v ohrozeni zivota. :hug:

Ale diky bohu ze ja mam termin 28.1.2017 ale nikdy nevite kdy mimco bude chtit jit na svet drive :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
9.11.16 15:20
@JuMiVi píše:
@jejej444 pokud bych sla rodit driv a porodnice s gyndou zavreny v Kdn tak kam bych sla rodit tak jen do Ostrova, v Cv jsou sestry neschopny vtom ze neporadi mamince jak kojit, umyt a takovy zakladni veci nebo spis jsem to jen slysela zkusenost nemam. Ale u me je na prvnim miste Kadan a na druhem Ostrov, pokud Cv tak to jedine pokud bych musela ze by byla Mala nebo ja v ohrozeni zivota. :hug:

No hezký.. Tak já teď teda nevím do Ostrova to mám docela z ruky..
No asi to budu muset nějak vymyslet, každopádně dekuju za info, vůbec jsem o tom netušila.. Je na prd, že já mám rodit v období kdy mají zavřeno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.11.16 06:30

@jejej444 no pritel ma auto tak u nas to tak nak problem neni zaplat pan buh, a zachranka ta Vas asi odveze do nejblizsi nemocnice si myslim. Ale kazdopadne hodne stesti at si vyberete dobrou porodnici nebo spis at nenarazite na blby personal na to ja mam vecinou smulu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.12.16 20:59

Tak holky o svatkach je i v Ostrove zavrena porodnice takze v akutnim stavu fakt jen ten Chomutov. :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
15.12.16 21:46

@JuMiVi
Nebo Žatec.. Říkali, že teď je to tam mnohem lepší než dřív, a že už se zlepšila celková péče.. A sestřičky, že jsou tam prý hodné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.1.17 21:53

@jejej444 tak jste porad cela nebo uz mate mimiska na svete? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
27.1.17 02:26

Už se nám princezna narodila, a nakonec to nebyla Kadaň, ale Žatec.. Spousty lidí mi na poslední chvíli tu Kadaň rozmlouvalo, i doktor říkal, že ta jejich péče už není co bývalo, tak jsem se rozhodla pro Žatec.. A až na to, že se mi střídali zrovna směny a nikdo na mě v první chvíli neměl čas, to bylo dobré.. :) Porod byl rychlý a vše šlo jak po másle.. Sestřičky se mi pak plně věnovali a se vším radili, takže Žatec dobrý.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.1.17 19:07

Ja uz taky porodila v utery a v Kadani, v noci mi praskla plodova voda, zitra by nas meli pustit, nemuzu si vynachvalit, pokud potrebujete cokoliv tak vam pomuzou, poradi i vyhovi proste suprr, bohuzel ja mela porod dlouhej pres 13 hodin kontrakce po 5 minutach a nekdy po 3-2 jak kdy, ale ta princezna za tu bolest stoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
28.1.17 11:49

Tak gratuluji.. Ať dělá jen radost.. Já měla porod skvělý, ale ty kontrakce byli zlo, měla jsem 3 hodiny po 2 minutách.. Ale celkově jsem měla jen 7 hodin a malá byla za 13 minut na světě.. Tak při příštím miminku zkusím Kadaň :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.1.17 13:20

@jejej444 jak dlouho jste od porodu ze uz myslite na dalsi porod? :) to ja uz nikdy rodit nechci. Staci nam jedna princezna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
28.1.17 15:24

Dnes přesně 20 dní :)
Ale další až tak za dva - tři roky minimálně.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková