Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak to se mate, taky uz to chci mit za sebou ty bolesti a chci zase fungovat jako driv.
@JuMiVi Ono to přejde rychle.. A pak si třeba řekněte, že chcete taky další miminecko ![]()
Doufam ze uz ne
Na bolest jsem straspytlik a nebyt tam sveho pritele tak jsem sbad ta nejhorsi rodicka
Pritel rika ze na konci to odrodil za me ![]()
Ahojte jak se Vam dari s princeznou mate fotecku? Odkud jste ze by jsme se mohli seznamit pokud budete mit zajem
Ja jsem s Kadane a maminky v mem veku (18) maji uz veliky deticky a takhle dvou nebo tri mesicni je tady minimum
Zdravím, chci se zeptat, v Kadani taky probíhá registrace k porodu ve 14.týdnu? Jsem z Prahy a tady v porodnicích se těhulka musí registrovat a to právě jen a pouze v tomto týdnu, jinak má smůlu… jak to chodí tam?
PS: v Praze rozhodně rodit nechci…
Nějaké aktuální zkušenosti s porodnicemi v Kadani a Chomutově ? Předem děkuji ![]()
Holky, není tady prosím někdo přímo z Kadaně? Potřebovala bych jen něco zjistit, pokud byste byl tak hodné…
@mooch nejsem přímo z Kadaně, ale maličký kousíček od ní. Možná mohu pomoci.
@mooch Ahojky, jsem z Kadaně, i když už tam chvíli nebydlíme. Rodila jsem tam 2015 a teď se tam chystám již brzy opět ![]()
@sarinuska ahoj, Dekuju moc, nejedna se prave přímo o porodnici, ale o park. A zkusí se mi tam zastavit Cookies.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.