Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky..
Mam na Vas dotaz… Rozhodují se kam do porodnice.. Chtěla jsem do Kadaně, ale nevím jak to tam teď chodí, jestli je to pořád tak dobré jako dřív, nebo jestli se to zhoršilo..
Nemáte někdo zkušenosti?
Dekuju.. ![]()
@jejej444 za mne super! Rodila jsem 7/2015. Nové sály, centrum aktivního porodu, krásné moderní pokoje, skvělí doktoři. Malé chybky se našly někdy v chování sestřiček, ale nebylo to podstatné. Hodně štěstí u porodu, ať už pujdes kamkoliv! ![]()
@Petrusska007 píše:
@jejej444 za mne super! Rodila jsem 7/2015. Nové sály, centrum aktivního porodu, krásné moderní pokoje, skvělí doktoři. Malé chybky se našly někdy v chování sestřiček, ale nebylo to podstatné. Hodně štěstí u porodu, ať už pujdes kamkoliv!
Vážně? Tak to je paráda, trochu jsem se bála, slyšela jsem že to tam teď už není takové.
A měla jsi nějaké kurzy předporodní?
Já nevim jestli to má cenu.. ![]()
Já tam byla taky maximálně spokojená, jen jedna sestra mě trochu vadila, ale bylo to jen kvůli vyrážce, že mě furt obviňovala, že jím něco co malé dělá vyrážku, což nebyla pravda a hned po odchodu domu se jí ztratila, tak jí asi vadil jen jejich prášek na praní, to bylo vše co mi vadilo. Kamarádka tam teď rodila před týdnem a maximálně spokojená, podle ní naprostí profesionálové a jinam by už nešla.
@jejej444 na před porodních kurzech jsem nebyla - můj názor je, že ženský v pravěku taky nechodily na kurzy a uměly porodit
, takze jsem to nechala na přírodě.
@Dana 07
Dekuju, tak je tedy asi rozhodnuto…
A museli jste se jim tam předem nahlásit, že tam budete chtít rodit?
@Petrusska007 píše:
@jejej444 na před porodních kurzech jsem nebyla - můj názor je, že ženský v pravěku taky nechodily na kurzy a uměly porodit, takze jsem to nechala na přírodě.
Přesně tak,
Já si taky myslím, že bych to stejně v tom zmatku, chaosu a stresu zapomněla.. Jsem trochu poplašňák a všechno si moc beru, ale myslím si, že každá rodicka je individuální a že je třeba dobré ty kurzy projit, že to člověka uklidni, ale ve finále z toho moc u porodu nepoužije.. ![]()
Ahoj já taky budu chtít rodit v Kadani v nemocnici na konci Ledna mám TP, a budu si nechávat dělat ten kurz jen abych věděla jak to tam vypadá a abych to prostě věděla a počítala jaký to asi tak bude, stejně na to zapomenu v tom zmatku a stresu si myslim.
Kdy máte TP Vy?
Třeba se tam potkáme
![]()
@JuMiVi píše:
Ahoj já taky budu chtít rodit v Kadani v nemocnici na konci Ledna mám TP, a budu si nechávat dělat ten kurz jen abych věděla jak to tam vypadá a abych to prostě věděla a počítala jaký to asi tak bude, stejně na to zapomenu v tom zmatku a stresu si myslim.![]()
Kdy máte TP Vy?
Třeba se tam potkáme
![]()
![]()
Já mám 13.1.2017 TP
Já se tam chci jet alespoň podívat, abych věděla jak to tam vypadá a popřípadě jinak teda řekla, že chci rodit u nich, tak ať se mnou počítají
![]()
@jejej444 taky jsem se tam byla podívat, jen mě provedli a řekla jsem jim, že tedy, že budu rodit tam a bylo. Jo a na předporodní kurz jsem chodila v Žatci, ale byla to sestřička právě z Kadaně, tak mi i řekla dopředu jak to tam chodí. Kdyžtak ty předporodní kurzy měla v sedmikrásce, chodila jsem i na to cvičení u ní a moc se mi to líbilo.
@Dana 07
Dekuju, už se mi to krátí, tak bych měla asi zajít co nejdřív..
a musím se tam předem nějak nahlásit, nebo tam můžu jen přijet a říct, že bych se chtěla podívat?
@jejej444 ja tam byla v porodnici ve stredu a zrocna tam PA asistentka nebyla aby jsme se domluvili no tak mi sestra dala cislo na PA. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.