Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, rodila jste ted nekdy nektera v KA-Ráji? nemuzu se rozhodnout kam jit rodit.
Ahoj, tak já rodila svoje první dítko v Karviné - Ráji a nemůžu si stěžovat. Sestřičky byli hrozně moc ochotné a při porodu jsem měla všechny chlapy co šlo
a i když jsem neměla po porodu hned Vojtíka u sebe, tak péče se mi moc líbila. Dokonce se na nás pak byla koukat i přimářka pediatrie osobně.
Taky nám byl odpuštěn poplatek za porod s otcem, jelikož měl malý skoro 5kg a porod byl trošku těžší. Ráda vzpomínám. Jinak další rodíme ve Frýdku (jelikož tam bydlíme) a nějak mě nikdy nenapadlo vybírat porodnici podle recenzí. Prostě až to přijde, budu třeba nakonec ráda, když se do nějaké porodnice dostanu ![]()
Takže přeji hodně štěstí a ať vše dobře dopadne.
@Lyndule dekuji
ja mam rizikove tehotenstvi a planovany cisar, tak musim dobre vybrat.
@Petra H. já rodila oba kluky císařem v Karviné a nemůžu si stěžovat, sice nás tehdá bylo na pokoji hodně, ale to se může stát kdekoli. Ale taky jsem ležela v nemocnici v Třinci, Sosně, a tam to bylo teda úplně perfektní, fakt komfort, pokoje jen po dvou, televize, super personál.
Tak já jsem rodila v Karviné v únoru císařem, sice neplánovaně, ale nemůžu si ztěžovat…Personál naprosto špičkový. První den jsem byla na normálním pokoji jen s jednou maminkou a pak se uvolnil nadstandart, tak mě tam šoupli ![]()
@SilvieNelinka dekuji, no uz jsem se asi stejne rozhodla ze budu rodit v ka, snad se nic nevysmoli.
Ahojda asi už máš po porodu, ale písnu sem i pro jiné maminy, které se budou rozhodovat. Rodila jsem v Karviné plánovaným císařem a musím říct, že nadočekávání. Pokoje byly v pohodě i když jsem chtěla nadstandard, který nebyl volný tak mi to nevadilo. Byla jsem na pokoji pro 2. A personál od primáře přes anesteziologa až po uklízečku na jedničku:) Vážné spokojenost. Hlavně sestřičky na kojeneckém byly moc fajn. I když jsem se zeptala 100× ochotně poradily.. takže doporučuji. Teda pokud jsem jen nechytla dobrou směnu ;D obecně si myslím, že co se týká porodního oddělení tak super. Jinak v jiném časovém období, kdy jsem byla v nemocnici, tak na gynekologickém oddělení už tak milé sestry nebyly, ale neříkám, že všechny a na dětském/kojeneckém katastrofa teda až na jednu:(.. ale to sem nepatří.. to jen že karvinská nemocnice nemá moc pověst..
@anahita ahpj, jj dekuji, porodila jsem predcasne a to jsem se sla akorat 2.9.objednat do ka na prvni ozvy(ale mely byt az za dva tydny) a chtela jsem se i objednat na planovany cisar prave.no a asi meli cas tak me vzali hned na ty ozvy(byla jsem 34tt) no a tam zjistili ze je vse spatne. takze me postali do FN v OV, takze osud rozhodl za me, kde budu rodit
a porodila jsem 3.9.
Hoj. Tak snad je vše v pořádku:) přeji hodně štěstí a gratuluju k mimi:)
@anahita ano ano mala ja sikovna za tri tydny ji pustili domu. dekuji ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.