Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahojky kočky,
máte někdo zkušenosti s porodnicí v karviné??? sice rodím až za 5měsíců ale ráda jsem v obraze…Dík Bára
Já z r.2006 - žádný velký luxus (třeba s čistým prádlem se o víkendu šetřilo, protože Ostrava dodává jen přes týden), ale personál dobrý a o to jde především ![]()
Diskuze o karvinské porodnici už tady je, hledej - tak jsem ti ji našla https://www.emimino.cz/modules.php?…
Velmi prosím maminky co rodily v poslední době v porodnici Karviná o informace, jestli jsou nějaké změny, personál a tak.
Ahoj tak já jsem rodila v Karviné 23.12 2011, no a můžu říct že jsem byla celkem spokojená. Prostředí normální, to víš ale žádný přepych, personál příjemný až na jednu paničku, ale myslím si že se většinou najde nějaká osoba která nebude moc příjemná (bohužel).jinák se to dalo zvládnout. Určitě když budu rodit podruhé tak zůstanu u karvinské porodnice. ![]()
Ahoj, já rodila loni. Původně jsem měla naplánováno rodit v Porubě už jsem tam jezdila i na kontroly. Nakonec se to seběhlo „bylo zle“ a tady v Karviné zachránili mě i malého a budu jim do smrti vděčná. Sestry na novor.byly vesměs příjemné, já se hodně ptala a pořád jsem „otravovala“ hlavně s kojením, ale díky nim jem kojila až do roku.Co mi vadilo bylo být na pokoji s někým jiným. Byla jsem po císaři a nebylo mi dobře, nakonec jsem si zaplatila nadstandart. Já bych tady šla opět jsou slušní, poradí, zodpoví otázky. Na místě je ale také slušnost z naší strany. Já spokojena.
Já tam půjdu každou chvíli rodit chtěla bych si taky zaplatit ten nadstandart,
ale bojím se aby bylo vůbec místo taky mi vadilo být s někým raději sama.
jsem tedy zvědavá jak to tam bude chodit ![]()
Jj nadstandart byl obsazený takže jsem 2 dny byla na běžném pokoji. Jakmile se ale uvolnil hned jsem si ho vzala.Na druhou stranu sestry dbají na to, aby byly na pokoji řeknu to tak jak to je „společensky slučitelné“ kolegyně.
Ahoj, já jsem rodila také v Karviné, no a podruhé už tam asi nepůjdu. O půl noci mi praskla voda, jeli jsme tam, ve dveřích mi sestra řekla, proč jsem přišla nebo co mi je..
hooodně nepříjemně. Pak po asi 15 minutách přišla doktorka, také nepříjemná, vyšetřila mě a pak jsme já i manžel byli na sálku - nadstandart, to bylo fajn, byl tam balón, sprcha, záchod. asistentka tam chodila, řekla bych málo, ale asi to stačilo. Po pár hodinách už to nešlo vydržet, jsem křičela.. vynadali mi, že křičím, ikdyž jsem nebyla ani sprostá ani moc extra hlasitá, neřekli mi co a jak mám dělat (pravda asdi jsem měla chodit na přípravu, ale nestíhala jsem to), jen že mám dýchat, tak jsem dýchala… kolem 6 ráno, jsem měla kontrakce po minutě, chtěla jsem epidurál, který jsem měla slíbený od primáře, dalki mi ho, asi za hodinu rýpání se mi v zádech… nakonec mi umrtvili asi jen pruh břicha 10 cm kolem pupíku, kontrakce mi odešly, dostala jsem oxy, posadili mě na stůl, přišel další asistent, začal být na mě hnusný, že tam ležím jak pytel brambor, že mám sedět.. necítíla jsem břicho, za to všechno od pupku dolu hoooodne, jsem chtěla umřít, ležela na mě doktorka se sestrou, nešlo tlačit, nastřihli mě a vaxem pomohli, začali panikařit, že se spomalují ozvy.. no pak už to nějak šlo a malá byla naštěstí úplně zdravá venku v 8 :26, no závěrem: už nikidy Karviná, už nikdy epidurál.. ještě k novorozeneckému. Nikdy předtím jsem neviděla novorozence a říct mi, vy určitě všechno víte, podepište mi to, že jsem vám to ukázala a dobré… Jako nekouřím, nenadávala jsem, nevzpírala jsem se a stejně byli hnusní. Rodila jsem v únoru a v nadstandardním pokojí bylo kvůli špoatným oknům 17 stupňu
no po třech dnech mě přesunuli do jiného. ![]()
Ahojky, snad se někdo ozve. Chci se zeptat, kde mám zavolat v této nemocnici, když mě lékař předá do péče, abych se tam mohla objednat? Snad některá odepíšete ![]()
Pravděpodobně na gynekologicko-porodnické oddělení
, taky se tam chystám volat, abych si s nimi domluvila prohlídku porodnice ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.