Porodnice - kde rodit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
8.5.25 13:13

Porodnice - kde rodit

Ahoj, chtěla bych se zeptat s jakou porodnicí máte nejlepší zkušenosti? Vím že už tu pár takových diskuzí je, ale všechny jsou staré. Poprvé jsem rodila u Apolináře, kde jsem nebyla spokojená s přístupem na porodním sále a následně na odd. šestinedělí. Nakonec porod skončil akutní sekcí. Teď když jsem znovu těhotná, zvažuji porod v Podolí. Ráda bych rodila vaginálně pokud to můj zdravotní stav dovolí, ale v případě plánovaného císaře bych ráda po sekci co nejdříve na odd. šestinedělí a pokud bych musela být přes noc na jipce, tak, aby mi miminko pravidelně vozili i přes noc. U Apolináře bohužel ode mě malou separovali asi na 10 hodin, celou noc mi jí nepřivezli a také jsem pak měla pěkné problémy s kojením a to ani nemluvím o psychické stránce. Také zvažuji porodnici v Benešově. Chtěla bych vybrat místo, kde budou brát na rodičku větší ohled a budou empatičtí. Nebráním se ani jiným porodnicím. Budu moc ráda když mi napíšete vaše zkušenosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
348
8.5.25 13:29

Podolí je dobré, nebo jsme měli štěstí. Chápu, že nechceš opakovat zkušenost s Apolinarem, mám podobnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4937
8.5.25 13:56

Rodila jsem 3× v Podolí (naposledy 2023) a doporučuji. :palec: První porod skončil také akutní sekcí a další dva byl plánovaný císař. Po celou dobu jsem se ani jednou nesetkala s nikým, kdo by byl nepříjemný. Opravdu výborný přístup k pacientům. Na JIP jsem byla pokaždé jen pár hodin. Jak to šlo, tak hned na odd. šestinedělí a miminko mi i na JIP vozili každé 3 hodiny. Od druhého dne už jsem měla miminko u sebe pořád a čtvrtý den jsme jeli domů. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3009
8.5.25 16:09

Vlastní zkušenost nemám, jsem z jiného kraje, ale tři známé ze Středočeského rodily v Hořovicích a byly velmi spokojené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
8.5.25 18:27

Rodila jsem u Apolináře a kámoška o půl roku dřív v Podolí a zkušenosti jsme měly podobné. Jestli chceš osobitější přístup, tak zkus Hořovice. To je vyhlášená porodnice, rodila tam příbuzná 14 dní po mně a byla velmi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková