Sourozenec na oddělení šestinedělí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
2.5.25 22:42

sourozenec na oddělení šestinedělí

Dobrý den,
má někdo zkušenost s porodnicí v Praze a okolí, která umožňuje přítomnost staršího sourozence na oddělení šestinedělí?
Synovi bude v době porodu sotva rok a čtvrt, kojím ho a myslím, že tři dny u babičky nedá… Samozřejmě počítám s tím, že budeme mít nadstandard (a starat se o něj bude převážně manžel).
Na ambulantní porod se necítím, dokážu si představit odchod po 2 dnech, pokud bude všechno v pořádku, ale na to se nedá spolehnout a i porod + 2 dny je hodně…
Děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4472
3.5.25 02:22

Zakázat ti to nemohou nikde. Na tvém místě bych se zkusila domluvit s konkrétními porodnicemi a uvidíš, jak a která bude vstřícná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
3.5.25 06:54

Porodnice Nymburk má teď „nově“ rodinné apartmány, kde může být s rodičkou po celou dobu porodu a hospitalizace rodina. Tak se můžeš podívat.
Ale sama zkušenost nemám, jen jsem viděla promo video.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12862
3.5.25 07:42

Na nadstadardu bez problémů, tam může být kdokoli, kdykoli.
Problém je, že nastandard nemusí být volný a pokud tam nebudeš sama, tak s ím může mít problém spolubydlící. Já bych měla. Už tak je to mazec, sama to víš, když se necítíš na ambulatní porod a nebyla bych zvedavá na to, aby mi tam běhalo roční batole nebo byl neustále nasáčkovaný cizí chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
3.5.25 07:47

Problém je, že nadstandard nemusí být volný a budeš na pokoji s jinou ženou. Ta sebe bych úplně nechtěla, aby se mnou bylo na pokoji cizí dítě a cizí chlap. V porodnici, kde jsem rodila, byly návštěvy na běžných pokojích zakázané, za což jsem byla velmi vděčná. Proč nemůže být doma s partnerem?

• Citovat
  • Upravit
9274
3.5.25 08:04

Jak píšou holky na nadstandardu je to jedno. Tam to vadit nebude. Ale když nebude volný :nevim: tak máš smůlu. Proč se nemůže postarat otec dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková