Porodnice Ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2217
17.9.19 09:57

Porodnice Ostrava

Ahoj holky,
Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s porodnicemi v Ostravě.
Byla mi doporučena porodnice na Fifejdách, ale zajímal by mě váš názor. Děkuji moc :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
580
17.9.19 10:06

Rodila jsem na Fifejdách před třemi lety a byla jsem moc spokojená. Respektovali porodní plán, personál byl super, epidural už byl zdarma, no jen jídlo mi nechutnalo, ale rodina mi vždycky něco donesla. Tento týden mám termín a chci tam rodit zase. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
17.9.19 10:09
@Travelerka píše:
Rodila jsem na Fifejdách před třemi lety a byla jsem moc spokojená. Respektovali porodní plán, personál byl super, epidural už byl zdarma, no jen jídlo mi nechutnalo, ale rodina mi vždycky něco donesla. Tento týden mám termín a chci tam rodit zase. :palec:

Jeee držím palce :hug: a chtěla bys nadstandardní pokoj? Já nad nim uvažuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.19 10:34

Dvakrát jsem rodila na Fifejdach a neměnila bych. Respektují přání rodičky a i ve velkém shonu se chovají úžasně. Navíc je tam neonatologie což je v případě potíží obrovské plus.

• Citovat
  • Upravit
580
17.9.19 10:37

@Denny97 Minule jsem nadstandardní pokoj nechtěla a nebudu ho chtít ani teď. Minule jsem byla celé 3 dny sama na obyčejném pokoji, tak uvidím, jak to bude tentokrát. Hlavně chci zase epidural, snad se to stihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.19 10:38

Take jsem rodila na Fifejdach, pred 2 mesicema, mela jsem to ale komplikovanejsi, rodila jsem o mesic driv - praskla mi voda, takze na sestinedeli jsem nebyla, po porodu, jsem byla na gynekologii a po 2 jsem presla za malym na novorozeneckou jipku. Na nic si nemuzu vubec stezovat, akorat jidlo teda nic moc, ale s tim jsem pocitala. Podle me to stejne zalezi jen na tom, na jaky personal narazis. Ani ne tak na nemocnici.

• Citovat
  • Upravit
2217
17.9.19 10:48

Děkuji holky moc za rady :) a na předporodní kurz nějaká z vás chodila? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
17.9.19 11:28

@Denny97 Nechodila, nechtěla jsem nic předem vědět. Stejně mi pak u porodu všechno porodní asistentka řekla a taky se mnou dýchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.9.19 15:06

Na Fifejdách jsem rodila dvakrát a jsem spokojená. Jedno dítko jsem rodila taky o měsíc dřív. Novorozenecká JIPka je daleko od budovy, kde leží ženy po porodu. Aby se žena mohla podívat na své miminko, musí mít někoho, kdo ji tam odveze. Toto bylo opravdu nepříjemné. Jinak vše OK, jak v porodnici, tak na oddělení šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková