Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@DeeDeee porodila jsem tam zdravou holčičku v 11/2018. Ochota personálu na všech oddělení, nemůžu si na nic stěžovat.
@lachtanice86 píše:
@DeeDeee porodila jsem tam zdravou holčičku v 11/2018. Ochota personálu na všech oddělení, nemůžu si na nic stěžovat.
Super tak to jsem ráda ![]()
Pozor, rádi tam vyhlašují stopstav a klidně pošlou rodičku jinam. Doporučuju předem zavolat a mít v záloze jinou porodnici.
@lachtanice86 píše:
Super tak to jsem ráda
@Janli
To snad ne?? A kdy mám jako zavolat? Až budu rodit? 😁 Jako přece mě nepošlou jinam
Já rodila 2* jednou před skoro 10 lety a jednou v červnu loni taky si nemůžu stěžovat. Je teda pravda že jsem dojela a měli Stopstav, nicméně mě vyšetřili a shledali že mě už by nikam nestihli odvézt od příjezdu byla malá za třičtvrtě hoďky na světě
![]()
Tak já asi pojedu na poslední chvilku ale mě už nemohli poslat jinam nebo já nevím
@DeeDeee hele to je těžký. V den co já rodila jen jedna další a na pokoji jsem byla 3dny sama. To nikdy nevíš
@DeeDeee píše:
@lachtanice86Super tak to jsem ráda@Janli
To snad ne?? A kdy mám jako zavolat? Až budu rodit? 😁 Jako přece mě nepošlou jinam
Pošlou. V dojezdové vzdálenosti máš Chrudim a Pardubice. Byla jsem měsíc v Pardubické porodnici a za tu dobu zavřeli Hradec několikrát. Mamin, co je poslali z Hradce pryč, tam bylo celkem dost. Než tam vyrazíš, tak zavolej.
@DeeDeee klid, taky jsem se bála, ale nakonec jsem tam byla 6dnu a bylo dost pokojů volných
Chladný přístup, personál se ve většině případů ani neobtěžuje představit když vstoupí do místnosti, o postupu a pokračování porodu neinformuje.
Rodila jsem akutním císařem a co se týče zákroku tak super, jizva není téměř vidět, rychlost doktorů.
Porodní asistentky nijak zvlášť ochotný, zažila jsem asistentky co vás spíše straší než aby vám pomohli…
Co se týče operateru tak si nemohu stěžovat, rychlý zákrok bez obtíží, ale ostatní personál ve vás dobrý pocit nevzbudi.
Hradec už bych nevolila. Pásová výroba.
Já rodila letos v květnu, je pravda že sestry na příjmu neberou moc ohled na to že je ženská prvorodička. Byly dost nepříjemné, když jsem přijela a byla otevřená jen na jeden prst, stejně tak když jsem přijela po 10 hodinách a byla jen na 2. Nicméně s řečmi už si mně tam nechali. Mimochodem ke konci porodu už jsem neměla kontrakce, takže mi sestra musela pomoct tlakem na břicho. Zbytek personálu po celou dobu pobytu super! A velmi profesionální. Porodní asistentka úžasná, velmi citlivá. Sestry na šestinedělí to samé. Šla bych tam znova ![]()
Ahojky, čekám své první miminko a rovněž uvažuji o Hradecké nemocnici. Po těch nepříjemnostech v Pardubicích se mi tam moc nechce
, i když samozřejmě je to případ od případu a nelze vše hned zatracovat
.
Nicméně jsem se chtěla zeptat, zda nemáte zkušenosti s předporodními kurzy v Hradci?
Děkuji
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.