Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Ahojky
Nemuzu se rozhodnout kde by bylo lepsi rodit. Rozhodoval se nekdo z vas podobne?Popripade ma z techto porodnic nekdo zkusenost
Bydlime zhruba v polovine cesty a do obou porodnic to mame zhruba stejne daleko
Já rodila v obou císařem, ale v Opavě nesrovnatelná podpora od sestřiček i chování luxus oprostit Ostravě. Jako byla jsem šťastná, že v Ostravě to byl můj druhý porod, napoprvé bych tam rodit rozhodně nechtěla ![]()
Já rodila teď v létě v Ostravě (Vítkovice) a doporučuji! Naopak mám dvě kamarádky, které rodily ve stejném období v Opavě a už prý nikdy víc. Obě mají poporodní zdravotní problémy a trauma z porodu.
@Cullenova je pravda, že já rodila v Opavě před 9 lety, ale taky jsem slyšela, že se chovají jinak na oddělení po císaři a po normálním porodu ![]()
@tajnaorient Obě rodily přirozeně, no. Co vím, tak přístup byl na prd už u samotného porodu. Poporodní péče prý strašný problém, ani jedna z kamarádek nekojí, že sestřičky vůbec nepomohly ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahojky
Popripade ma z techto porodnic nekdo zkusenost 

Nemuzu se rozhodnout kde by bylo lepsi rodit. Rozhodoval se nekdo z vas podobne?
Bydlime zhruba v polovine cesty a do obou porodnic to mame zhruba stejne daleko