Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky Maminky
,
chtěla bych se zeptat, která máte zkušenosti s pardubickou porodnicí teď v posledních třech měsících…prý odešel primář gynekologického odd. a od té doby odešlo hodně dobrých porodníků a zkušenosti z mého okolí jsou hrůzné…tak by mě zajímaly i Vaše zkušenosti…(v sekci porodnice je také mišmaš recenzí, ale ne moc z posledních měsíců). Díky za Vaše odpovědi
![]()
@Andria88 z poslwdnich trech mesicu mam od kolegyne desnou recenzi na chrudimskou nemocnici. Uz by tam pry nesla - jela z Pardubek.
To jen abychom tu pripadnou spinu nehazely jen na Pice ![]()
ahojky, na chrudimskou jo? no páni…na chrudim jsem slyšela jen chválu. ![]()
Kamarádka tam rodila před 3 měsíci a byla spokojená.
Asi mám jiny názor než hodně maminek, ale podle mě víc záleží na porodních asistentkách které jsou u porodu. Doktora jsem u obou porodů viděla asi 4×. Kdežto PA mi stála za zadkem pořád. Já jsem z těch, co jim vyhovuje temný kout, klid a nevyrušovat. Bohužel se děl pravý opak. Pořád na mě mluvili, chtěli odpovědi a já ponořená sama do sebe, jsem mluvit nemohla. Doktor mi jen dával povely k tlačení, to jsem plnila, tak viděl že reaguju a řekl jim ať mě nechají.
@Andria88 mám kamarádku u které v chrudimi zanedbali péči. nechali v ní kus placenty. Vůbec jim nebylo divný, že se jí děloha nezavinuje. Když jsem viděla její megapupek nahnala jsem jí k doktorovi.
Nechtěla rodit v pardubicích!
kamarádka rodila v Pce nebo v Chrudimi? ať si rozumíme ![]()
jde o porodní asistentky, to máš určitě pravdu
kdykoliv v noci na pohotovosti jsem v Pce byla spokojená, ale přes den to byla katastrofa
já osobně chtěla rodit zase v Chrudimi, ale tam se rodí až od 36tt a naše princezna chce ven pomalu ale jistě už teď (dobíhá nám 34tt), tže to vypadá na Pce, proto se chci informovat ![]()
ahojda, tak to sis vazne uzila. Hlavne, ze to mas za sebou.
A proc jsi nejela do Hradce? Pokud se muzu zeptat.
Ahoj rodila jsem v Pardubicích v září a musím říct, že jsem nebyla moc spokojená. Byl to můj třetí porod, takže mohu srovnávat. Snad nejhorší na celé porodnici je naprosto otřesné jídlo. Já jsem pro přirozený porod, čehož se teda v Pardubicích nedočkáš ani náhodou. Pokud tě napadne nějaká otázka, klidně se ptej.
Jidlo moc neresim, jde mi o tu peci hlavne. Prirozeneho porodu se nedockam? Mala je uz otocena hlavickou dolu, tak to na cisare neni uz ne?
Zustat tam sama a pres hodinu si me nikdo nevsimnout, tak asi udelam lze…tedy tedy…mozna budu myslet i na ten HK tedy.
@Andria88 píše:
Jidlo moc neresim, jde mi o tu peci hlavne. Prirozeneho porodu se nedockam? Mala je uz otocena hlavickou dolu, tak to na cisare neni uz ne? [/citace
Přirozeným porodem jsem myslela porod bez zbytečných zásahů, neustálého obtěžování rodičky vyšetřeními a možností vybrat si polohu. Porod bez oxitocinu, bez léků na tlumení bolesti atd.
Jo takle ![]()
No, jsem zvedava, kde skoncime, pze v chrudimi se rodi od 36+0 a nasi princezne se chce od 27tt ven. Tak uvidime, ale na okolni porodnice (pce, chrudim nebo hk) chvala moc neni ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.