Porodnice Pardubice - čerstvé zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
58
25.11.14 12:44

Porodnice Padubice

Ahojky Maminky :D,
chtěla bych se zeptat, která máte zkušenosti s pardubickou porodnicí teď v posledních třech měsících…prý odešel primář gynekologického odd. a od té doby odešlo hodně dobrých porodníků a zkušenosti z mého okolí jsou hrůzné…tak by mě zajímaly i Vaše zkušenosti…(v sekci porodnice je také mišmaš recenzí, ale ne moc z posledních měsíců). Díky za Vaše odpovědi :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2997
25.11.14 12:50

@Andria88 z poslwdnich trech mesicu mam od kolegyne desnou recenzi na chrudimskou nemocnici. Uz by tam pry nesla - jela z Pardubek.
To jen abychom tu pripadnou spinu nehazely jen na Pice :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.11.14 12:57

8o ahojky, na chrudimskou jo? no páni…na chrudim jsem slyšela jen chválu. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
25.11.14 13:03

Kamarádka tam rodila před 3 měsíci a byla spokojená.
Asi mám jiny názor než hodně maminek, ale podle mě víc záleží na porodních asistentkách které jsou u porodu. Doktora jsem u obou porodů viděla asi 4×. Kdežto PA mi stála za zadkem pořád. Já jsem z těch, co jim vyhovuje temný kout, klid a nevyrušovat. Bohužel se děl pravý opak. Pořád na mě mluvili, chtěli odpovědi a já ponořená sama do sebe, jsem mluvit nemohla. Doktor mi jen dával povely k tlačení, to jsem plnila, tak viděl že reaguju a řekl jim ať mě nechají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
25.11.14 13:06

@Andria88 mám kamarádku u které v chrudimi zanedbali péči. nechali v ní kus placenty. Vůbec jim nebylo divný, že se jí děloha nezavinuje. Když jsem viděla její megapupek nahnala jsem jí k doktorovi.
Nechtěla rodit v pardubicích!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.11.14 13:06

:) kamarádka rodila v Pce nebo v Chrudimi? ať si rozumíme :-)
jde o porodní asistentky, to máš určitě pravdu :-) kdykoliv v noci na pohotovosti jsem v Pce byla spokojená, ale přes den to byla katastrofa :-( já osobně chtěla rodit zase v Chrudimi, ale tam se rodí až od 36tt a naše princezna chce ven pomalu ale jistě už teď (dobíhá nám 34tt), tže to vypadá na Pce, proto se chci informovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.11.14 13:07

TO JE HROZNÉ!!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.11.14 14:08

8o ahojda, tak to sis vazne uzila. Hlavne, ze to mas za sebou.
A proc jsi nejela do Hradce? Pokud se muzu zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.11.14 14:20

Aha. Zkusenost vazne silena. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
25.11.14 14:27

Ahoj rodila jsem v Pardubicích v září a musím říct, že jsem nebyla moc spokojená. Byl to můj třetí porod, takže mohu srovnávat. Snad nejhorší na celé porodnici je naprosto otřesné jídlo. Já jsem pro přirozený porod, čehož se teda v Pardubicích nedočkáš ani náhodou. Pokud tě napadne nějaká otázka, klidně se ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.11.14 15:03

Jidlo moc neresim, jde mi o tu peci hlavne. Prirozeneho porodu se nedockam? Mala je uz otocena hlavickou dolu, tak to na cisare neni uz ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.11.14 15:06

Zustat tam sama a pres hodinu si me nikdo nevsimnout, tak asi udelam lze…tedy tedy…mozna budu myslet i na ten HK tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
25.11.14 18:58
@Andria88 píše:
Jidlo moc neresim, jde mi o tu peci hlavne. Prirozeneho porodu se nedockam? Mala je uz otocena hlavickou dolu, tak to na cisare neni uz ne? [/citace
Přirozeným porodem jsem myslela porod bez zbytečných zásahů, neustálého obtěžování rodičky vyšetřeními a možností vybrat si polohu. Porod bez oxitocinu, bez léků na tlumení bolesti atd.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
25.11.14 18:59
Přirozeným porodem jsem myslela porod bez zbytečných zásahů, neustálého obtěžování rodičky vyšetřeními a možností vybrat si polohu. Porod bez oxitocinu, bez léků na tlumení bolesti atd.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.11.14 19:53

Jo takle :-)
No, jsem zvedava, kde skoncime, pze v chrudimi se rodi od 36+0 a nasi princezne se chce od 27tt ven. Tak uvidime, ale na okolni porodnice (pce, chrudim nebo hk) chvala moc neni :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková