Porodnice Pardubice - čerstvé zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
550
9.2.16 11:20

Byl se mnou celou dobu hned po vyplnění přijímacích papírů, akorát ať si připraví dvě dvacetikoruny na balíček pro tatínky, je tam automat na takový ten steriní jednorázový plášť, návleky a čepičku, kterou ale můj manžel mít nemusel :) Jinak byl se mnou celou dobu, jen si pak na hodinku odskočil nakrmit k nám domů psa a kočky, měla jsem totiž vyvolávaný porod s nástupem v sedm ráno a malý se vyklubal po deváté večer. Ale jinak byl celou dobu se mnou a děsně mě zlobil tím, že se tam cpal toustama, co jsem mu udělala k jídlu a já byla od rána na lačno jen na hroznovém cukru, kdyby byl nutný císař :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.2.16 11:23

@PetiteFillette Super :), děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.2.16 11:25

@asmodis Provokoval, posilnit se na to musí hlavně chlap že? :lol: Téda, hned mám lepší pocit, děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
9.2.16 11:28

Jo to jo :mrgreen: Můj manžel zvládá krizovky úplně v pohodě, porod si dle svých slov užil a pokud se nám zadaří druhátko, tak prohlásil, že u druhého chce rozhodně být taky, já si myslím, že by se mnou chtěl i na sál, kdyby došlo na císaře a kdyby ho tam pustili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
9.2.16 11:32

Ale jsem hrozně ráda, že tam se mnou byl. Hrozně moc mi pomáhala jen jeho přítomnost, všechno podával, pomáhal mi doplazit se na wc a z wc, když jsem mezi kontrakcema usínala na balónu, tak mě ze zadu podpíral, abych nespadla a dělal mi promítače - celou dobu, dokud to šlo jsme koukali na kompu na simpsonovi a poté mi dělal DJ a poštěl mi hudbu na přání :mrgreen: No a potom, když mu daly prcka do náruče, tak na ten pohled nazapomenu, prsotě něco nepopsatelného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.2.16 11:50

@asmodis To se tak krásně čte :dance:, z porodu mám respekt, ale moc se těším, až budeme to naše štěstí mít v náručí.
A přistup doktorů a setřiček?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
9.2.16 12:22

Přijímala mě doktorka, bohužel si nepamatuju jméno, vyplnily se papíry, sestřička mi zavedla kanylu - na moje přání ne do loketní jamky, omezuje to potom při péči o prcka, ale jinam, tak, aby mi to nepřekáželo, dostala jsem první kolo ATB, protože jsem měla pozitivního streptokoka, pak mi doktorka píchla vodu - vůbec to nebolelo, jen jsem cítila takový tlak, pak mě sestřička napojila na pásy, aby se vidělo, jak bude prcek reagovat na vypuštění bazénku. Pak za mnou pustily manžela, který doma zapomněl foťák, tak pro něj ještě jel :mrgreen: Jinak celou dobu co jsem byla na porodním sále vždy chodila po nějakých intervalech porodní asistentka kontrolovat, jestli něco nepotřebujem, případně natočit ozvy, sestřičky fakt super. Ve finále mě rodily dvě porodní asistentky, pomáhaly jak mohly a byly světové, doktorka přiběhla až na šití, měly ten den moc porodů a chvíli přede mnou porodila maminka císařem, tak doktorka lítala mezi sálem a námi, ale personál fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.2.16 12:40

@asmodis Paráda, super :), moc děkuju, že jsi mi to všechno takhle popsala. Uklidnila jsi mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
9.2.16 12:59

Není zač, já byla taky ráda za každé info ohledně porodu, tak úplně chápu, jak to pomáhá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková