Porodnice Přerov 2018

1793
17.12.18 15:13

Já rodila v prosinci 2017 a byla jsem spokojená, rodila jsem již podruhé. Strava i prostředí dobré. Sestry mladé ok, ty starší neměly svoje dny..ale to je asi tak všude. Co tě konkrétně zajímá? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
526
17.12.18 17:47

@pocker Jee, přece někdo :hug:

Zajímá mě hlavně porod - výplach, bonding po tom..jestli prostě dodržují to, co slibují při registraci.

Kamarádky, které rodily v Olomouci, byly naštvané právě kvůli tomu - odmítali dát klystýr, že „to není běžný postup“ ( a to tam ta holčina strávila ještě 15 hodin! ), po porodu malé vzali, na porodní plán nekoukali…

Tak mi právě bylo podezřelé, jak moc pozitivně na mě ten Přerov působí. Ale samozřejmě bych byla nadšená, kdyby tomu tak skutečně bylo :palec:

Edit: oteklé prsty naklikaly nesmyslné smajlíky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
17.12.18 18:25

@Taače Jako já mám za sebou spinální anestezii, doktoři na sále příjemní, chovali se ke mě dobře. Přirozený porod nevím jak probíhá. Bonding ti umožní, když budeš chtít a klistýr ti taky udělají. Sestry po porodu ukáží, vysvětlí, poradí jak s miminkem, jak kojit a tak.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková