Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já rodila v prosinci 2017 a byla jsem spokojená, rodila jsem již podruhé. Strava i prostředí dobré. Sestry mladé ok, ty starší neměly svoje dny..ale to je asi tak všude. Co tě konkrétně zajímá? ![]()
@pocker Jee, přece někdo ![]()
Zajímá mě hlavně porod - výplach, bonding po tom..jestli prostě dodržují to, co slibují při registraci.
Kamarádky, které rodily v Olomouci, byly naštvané právě kvůli tomu - odmítali dát klystýr, že „to není běžný postup“ ( a to tam ta holčina strávila ještě 15 hodin! ), po porodu malé vzali, na porodní plán nekoukali…
Tak mi právě bylo podezřelé, jak moc pozitivně na mě ten Přerov působí. Ale samozřejmě bych byla nadšená, kdyby tomu tak skutečně bylo ![]()
Edit: oteklé prsty naklikaly nesmyslné smajlíky ![]()
@Taače Jako já mám za sebou spinální anestezii, doktoři na sále příjemní, chovali se ke mě dobře. Přirozený porod nevím jak probíhá. Bonding ti umožní, když budeš chtít a klistýr ti taky udělají. Sestry po porodu ukáží, vysvětlí, poradí jak s miminkem, jak kojit a tak.. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.