Porodnice obilňák

Anonymní
10.12.18 13:33

porodnice obilňák

Ahoj, měla bych dotaz, ty které jste rodily v brně na obilním trhu, jak jste byly spokojené? jak tam probíhá „tlačení miminka“ - v jaké poloze? je to spíše na zádech nebo volí rovnou jinou polohu? sestry/doktoři jsou tam příjemné? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
458
10.12.18 13:46
@Anonymní píše:
Ahoj, měla bych dotaz, ty které jste rodily v brně na obilním trhu, jak jste byly spokojené? jak tam probíhá „tlačení miminka“ - v jaké poloze? je to spíše na zádech nebo volí rovnou jinou polohu? sestry/doktoři jsou tam příjemné? děkuji

to jak se „tlačí miminko“ snad ovlivní maminka svým názorem ne? Nutit tě nemůžou do ničeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.18 13:48

@ZZloba89

tak v bohunicích upřednostňují spíše leh na zádech, zajímají mě zkušenosti žen, které rodily přímo na obilňáku

• Citovat
  • Upravit
458
10.12.18 13:51
@Anonymní píše:
@ZZloba89tak v bohunicích upřednostňují spíše leh na zádech, zajímají mě zkušenosti žen, které rodily přímo na obilňáku

Upřednostňovat můžou co chtějí, konečné rozhodnutí je v drtivé většině na rodičce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4426
10.12.18 13:55

Rodila jsem tam všechny čtyři děti. Byla jsem vždycky spokojená. Prostředí porodních boxů za mě fajn. Celou dobu se mnou byl manžel, sprchový kout a záchod součástí, nemusíš nikam na chodbu. Narazila jsem třikrát na stejnou porodní asistentku, naprosto úžasnou, počtvrté si akorát měnila službu, ale ta kterou jsem měla byla taky výborná. Nikdo mě do ničeho nenutil, všechno bylo o domluvě. Za mě Obilňák doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4426
10.12.18 14:00

Jo a k poloze, mně se rodilo nejlíp na zádech, ale nabízeli mi dřep nebo polohu na boku. Myslím, že pokud jde všechno v pohodě, tak to nechávají co nejpřirozeněji, aspoň mě nikdo do ničeho nenutil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková