Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@peggy.sl píše:
Moje kamarádka, před týdnem..
A chodí sem? Napsala by, jak byla spokojená? Co péče a co potřebovala sebou a tak. ![]()
@jazminka27 píše:
A chodí sem? Napsala by, jak byla spokojená? Co péče a co potřebovala sebou a tak.
Nechodí sem..ale nestěžovala si. Sestry a doktoři jsou tam hodní. Co potřebuješ s sebou ti dají napsané.
@peggy.sl Nene, nepleteš. CHtěla jsem osobní zkušenost, víš.
@jazminka27 píše:
@peggy.sl Nene, nepleteš. CHtěla jsem osobní zkušenost, víš.
Moje osobní zkušenost je, že s dvojčaty do Rokycan neee… ![]()
@jazminka27 píše:
@peggy.sl Proč?
Chodila jsem tam na CTG a sono od 36. tt a udělalo to na mně dojem, že absolutně neví,, vo co gou… ![]()
Když po nich moje doktorka chtěla zjistit průtoky pupečníkem tak půl hodiny přemýšleli jak to mají udělat. Potom jsem se ptala kolik dvojčat se tam rodí za rok, tak prý max. dvoje…
Takže jsem nechtěla riskovat a šla jsem raději na Lochotín, tam jsou ve dvojčatech přeci jen zkušenější. Ale při porodu jednoho dítěte jsem si v Rokycanech nemohla nikdy stěžovat.
Ahoj, kdo jste tam rodil, teď v poslední době. jaké jsou tam dětské sestry? byla jsem tam před dvěma lety a musím říct, že celkem hrůza. pamatuji si na dvě fakt skvělé a ochotné, ale já bohužel chytla směny spíš se dvěma jinýma, což byla naprostá hrůza. jedna blondýna, druhá černovlasá, nevím jak se jmenovali, ale byly jsme jim jasně na obtíž, když měly poradit třeba s kojením, tak mi přinesla kazeťák a papíry, kde jsem si to měla sama vystudovat a naučit. a když malá stále nepřibírala na váze, vyhrkla na mě, že za to můžu já, že to neumím. když jsem oponovala, že jsem nikdy nekojila a že bych chtěla pomoc, tak mi řekla, že je tam sama a nemá čas ![]()
Holky ahoj, je pravda, že se bude rokycanská porodnice zavírat? Někde jsem to zaslechla, ale nevím jestli je to pravda, mám rodit až v dubnu a rozhoduji se mezi Rokycany a Plzni. První jsem rodila v Rokycanech CS a byla jsem celkem spokojená.
@vendy111 píše:
Holky ahoj, je pravda, že se bude rokycanská porodnice zavírat? Někde jsem to zaslechla, ale nevím jestli je to pravda, mám rodit až v dubnu a rozhoduji se mezi Rokycany a Plzni. První jsem rodila v Rokycanech CS a byla jsem celkem spokojená.
Nebude se zavírat, dostali smlouvu na tři roky..
Ahojky holky mám termín za pár dní. Nevím zda rodit v Rokycanech nebo Plzni? Ale asi vyberu Rokycany. Nevíte jaké to tak je? A co sebou zabalit do porodnice? Děkuji ![]()
Já tam chci také rodit.
A kdy máš termín? Jinak co zabalit sebou budu také ráda za každou radu.
A nevíte kde koupit kočárek? Plzeňský kraj…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.