Porodnice v Břeclavi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
27.4.18 18:27

Porodnice V Břeclavi

Někdo kdo má termín 1.5. Nebo nějak na začátku května a rodí v Břeclavi?:) bude jim tam vadit, když si vezmu pro malého oblečení z domu i zavinovačku? :oops: když vše probíhá v pohodě za jak dlouho nás pustí?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1239
27.4.18 20:18

Ahoj, vadit jim to nebude, ale osobně už bych do té porodnice nešla ani nikdo z mých kamarádek. Já tam rodila v prosinci a naposledy. Malá nám kvůli nim málem umřela, protože jsou tam sestry neschopné a doktoři chrápou na lékařáku. Několikrát je tam přítel naháněl po nemocnici. Po 40 hodinách to skončilo akutním císařem, kdy se doktor ještě vztekal, že se mu do toho nechce. strava katastrofa, personál taky. Ale každý má jinou zkušenost. Když bude vše v pohodě pouští 4-5den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.4.18 20:43

No tak to se mám na co těšit teda :nevim: tak moc jsem si přála nějaké příjemné sestřičky, no su zvědavá :roll: moc se mi tam nechce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
27.4.18 21:25

Já se tam chystám po druhé v červenci. První porod úplně bezva, úžasné porodní asistentky i doktorka byla fajn. Ale rodila jsem odpoledne a porod byl bez komplikací. Spíš jsem měla problém s dětskými sestrami. Oblečení na mimi nikdo neřešil. Ale první den dva bych používala erar, ať si nespinis svoje věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
28.4.18 21:02

@Tamca01 jak říkám, každá má jiné zkušenosti. Někdo si porodnici chválí ale to já bohužel za sebe nemohu. Sestry nás pomlouvali, byly protivné apod. Ale možná to bylo i tím že jsem rodila od 23.12.-25.12. takže mezi svátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková