Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Někdo kdo má termín 1.5. Nebo nějak na začátku května a rodí v Břeclavi?:) bude jim tam vadit, když si vezmu pro malého oblečení z domu i zavinovačku?
když vše probíhá v pohodě za jak dlouho nás pustí?:)
Ahoj, vadit jim to nebude, ale osobně už bych do té porodnice nešla ani nikdo z mých kamarádek. Já tam rodila v prosinci a naposledy. Malá nám kvůli nim málem umřela, protože jsou tam sestry neschopné a doktoři chrápou na lékařáku. Několikrát je tam přítel naháněl po nemocnici. Po 40 hodinách to skončilo akutním císařem, kdy se doktor ještě vztekal, že se mu do toho nechce. strava katastrofa, personál taky. Ale každý má jinou zkušenost. Když bude vše v pohodě pouští 4-5den
No tak to se mám na co těšit teda
tak moc jsem si přála nějaké příjemné sestřičky, no su zvědavá
moc se mi tam nechce ![]()
Já se tam chystám po druhé v červenci. První porod úplně bezva, úžasné porodní asistentky i doktorka byla fajn. Ale rodila jsem odpoledne a porod byl bez komplikací. Spíš jsem měla problém s dětskými sestrami. Oblečení na mimi nikdo neřešil. Ale první den dva bych používala erar, ať si nespinis svoje věci.
@Tamca01 jak říkám, každá má jiné zkušenosti. Někdo si porodnici chválí ale to já bohužel za sebe nemohu. Sestry nás pomlouvali, byly protivné apod. Ale možná to bylo i tím že jsem rodila od 23.12.-25.12. takže mezi svátky
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.