Porodnice Vrchlabí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
klaraa
29.6.10 11:17

jj, díky. Je to logické, to už bychom od nich chtěli moc. Nejsou přece žádná hlídací služba :lol: Prostě bychom byli spolu v 1. dp, pak kdybych už nevypadala v pohodě, tak bych zmizela na relaxační pokoj a oni by tam za mnou přišli. Kdyby to bylo v noci, tak by malý spal.
A jaké máš celkové dojmy? Opravdu vás nechají před porodem i během porodu i po porodu v klidu. Neoddělují od mimča, nechávají porodu volný průběh, tobě svobodu volby polohy. Jsou přátelští, milí? Jak na tebe působili?

• Citovat
  • Upravit
312
29.6.10 18:22

Určitě je to tak, jak se o nich píše. Já jsem bohužel trochu těžký případ - chtěla jsem zkusit rodit přirozeně po dvou císařských řezech, protože jsem věděla, že tam takové porody měli a ať už to dopadlo ve finále jakkoli, tak maminky byly nadšené, že to mohly aspoň zkusit. Víš ten pocit, že jsi udělal vše a že to dopadlo přesně, jak mělo. No a hlavně byly nadšené z toho přístupu personálu. Jenomže se to nelíbí moc primáři a tak mi doktorka naznačila, že to máme zbytečné jezdit tak daleko a že ona případného císaře dělat nechce, chce pomáhat ženám rodit přirozeně a že se prý poslední dobou s náma roztrhl pytel… No obrečela jsem to, ale nevzdala, hledám porodnici a porodníky, kteří by do toho se mnou šli.
Tobě hodně štěstí a určitě budeš spokojená. Závidím Ti, protože jsem byla moc na to Vrchlabí zaměřená a už jsem měla všechno naplánované a zorganizované :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klaraa
30.6.10 20:08

aha, chápu.. Zkus Neratovice. Pošlu ti SZ, napiš mi jen sem do diskuze, jestli ti dorazila.. :wink:

• Citovat
  • Upravit
klaraa
30.6.10 20:11

Rodila tam maminka po 2 CŘ, nechali jí rodit přirozeně v domácí atmosféře, porod byl krásný, zvládla ho, všichni byli milí.
(nemůžu posílat SZ)

• Citovat
  • Upravit
312
6.7.10 17:04

To neva Kláro, o Neratovicích mám také informace i kontakty, ale už mám málo času a je to daleko, našla jsem si tady u nás dulu, která už takový případ měla (po dvou císařích pokus o porod vaginální)a nedělali nějaké velké problémy, tak zkusím si to vybojovat u nás. Držte mi pěsti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
6.7.10 17:06

A Tobě taky hodně štěstíčka a aŤ vše dopadne podle Tvých představ a hodně zdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
6.7.10 17:17

Marbo, nějak si neumím představit, kde jinde by ti měli vyjít vstříc, když ne ve Vrchlabí? Navíc, primář zrovna ve službě být nemusí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
6.7.10 17:38

Holky, kdo jste rodil nebo se chystáte rodit ve Vrchlabí, písněte co a jak? Mě to čeká už za měsíc a moc se na tu naší malou berušku těšíme :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
23.7.10 12:24

ahoj!
já se chystám taky rodit ve vrchlabí. mě to čeká až v říjnu, tak budu ráda, když pak napíšeš, jaké to bylo! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
17.11.10 16:09

Ve Vrchlabí jsem rodila 2×, v roce 2006 a 2010 a vždy jsem byla moc spokojená ! Prostředí i přístup personálu byl skvělý :) I když to mám až z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.10 11:52

asi je to potřeba obnovit trochu...:)

Ahojda, já očekávám porod každým dnem a jsem jedna z těch šťastných co bydlí kousek od Vrchlabí…slyšela jsem toho o mnoha porodnicích hodně, ale tak nějak jeśem věděla, že chci do Vrchlabí, protože už před rekonstrukcí a uzavřením byla vyhlášená a chválená…jinak taky proto, že i já sama jsem byla přivedena na svět právě tady…moc se tam těším a ráda se pak podělím o to, jak jsem se tam cítila při svém prvním porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.3.11 04:15
marbo píše:
Určitě je to tak, jak se o nich píše. Já jsem bohužel trochu těžký případ - chtěla jsem zkusit rodit přirozeně po dvou císařských řezech, protože jsem věděla, že tam takové porody měli a ať už to dopadlo ve finále jakkoli, tak maminky byly nadšené, že to mohly aspoň zkusit. Víš ten pocit, že jsi udělal vše a že to dopadlo přesně, jak mělo. No a hlavně byly nadšené z toho přístupu personálu. Jenomže se to nelíbí moc primáři a tak mi doktorka naznačila, že to máme zbytečné jezdit tak daleko a že ona případného císaře dělat nechce, chce pomáhat ženám rodit přirozeně a že se prý poslední dobou s náma roztrhl pytel… No obrečela jsem to, ale nevzdala, hledám porodnici a porodníky, kteří by do toho se mnou šli.
Tobě hodně štěstí a určitě budeš spokojená. Závidím Ti, protože jsem byla moc na to Vrchlabí zaměřená a už jsem měla všechno naplánované a zorganizované :cry:

plánujeme třetí dítko po dvou sekcích…mohu se zeptat, jak jste dopadli? A která porodnice Vám vyšla vstříc. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková