Porodnice Vrchlabí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
7.8.07 17:28

porodnice Vrchlabí

Vážené těhulky a nastávající tatínkové, včera 6.8. se naše porodnice včetně gynekologické části slavnostně otevřela a všichni si držíme palce, aby nám to vydrželo dlouho a se stejnou filozofií jako „kdysi“. Pokud máte jakékoliv konkrétní otázky, volejte na naše číslo 499502355 nebo mi můžete poslat mejlík na jana.varekova@seznam.cz. Jana Vařeková, staniční sestra

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2733
7.8.07 19:04

To je bezva, moc vám všem fandím, škoda, že jste pro nás tak moc z ruky…:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
7.8.07 21:00

Hurá, hurá, hurá, vážně jsem zvažovala porod u vás, ale vzhledem k tomu, že bylo zavřeno, jsem to nedořešila. Tak třeba to třetí, jestli se někdy rozmyslíme ;o)

Přeju moc a moc úspěchů a minimálně stejně spokojené maminky, jak před uzavřením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.8.07 11:27

No tak to je super a držím palce s vámi,aby to bylo na pořád a se stejnou filosofií,která je mi hodně blízká. První dítě jsem rodila u vás a dokonce s Vámi,bylo to super.A pokud bude druhé,tak bych zas moc ráda u vás.
Fandím vám a děkuji,že tu pro nás jste.
 Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
3.11.09 14:41

Obnovuji téma…
Zajímá mě, zda se někdo z těhulek chystá ve Vrchlabí rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
27.2.10 22:17

Rodit ve Vrchlabí se chystám v srpnu, snad to všechno vyjde 8-) . Neumím si představit, že bych měla rodit někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
16.5.10 17:39

Já bych taky hrozně ráda jela rodit do Vrchlabí v červenci. Jenže to máme hrozně daleko, byli jsme se tam už podívat a jsme nadšení z přístupu PA, se kterými jsme mluvivli. Dokonce jsme si už vyhlídli i penzion a doufáme, že se nám to podaří pojmout jako rodinnou dovolenou a hlavně, že tam dojedeme včas :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klaraa
19.5.10 12:58

marbo a který penzion? my to máme 140 km

• Citovat
  • Upravit
312
25.5.10 10:41

klaro http://www.severnicechy.info/…rchlabi.html Je to příjemný rodinný penzion za dobrou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klaraa
15.6.10 20:30

ubytování

marbo, děkuju..
máš asi už víc dětí dle fota.. jedou s vámi také? jak to je, když už dítě mám (3 roky). Ubytují ho s námi? Mám trochu problém s hlídáním.. Jak to řešíte vy?
ten odkaz mi asi nefunguje :nevim:

• Citovat
  • Upravit
klaraa
15.6.10 20:32

jde mi hlavně o porod. manžel by byl se mnou, ale kdyby musel hlídat, tak bych byla sama no.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
312
17.6.10 09:04

Ahoj. Zkus zadat penzion Anna Vrchlabí.
Když si zaplatíte velký nadstandartní pokoj (1000,. za noc), tak říkali, že je jim úplně jedno kolik nás tam bude - takže jedem všichni :-D Máme už dvě děti 12 a 8. Už jsem četla hodně příběhů o tom jak si ve Vrchlabí bydlela po porodu celá rodinka společně v porodnici. Teď jenom doufám, že naše malá nebude moc spěchat, abychom to stihli. Můžeme jet nejdřív 7-8 dnů před termínem a na druhou stranu tam taky nechceme být nějak moc dlouho, tak doufám, že nebudu přenášet. Asi toho chci po malé moc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
17.6.10 09:14

Teď mi došlo, že ses ptala na porod a hlídání, tak to moc neporadím. Naši jsou už samostatní a budou sami v tom nadstandardu. Ale vím, že tam hodně rodin jelo i s malýma dětma. Stejně bys tam měla zajet na ko ve 36. tt, tak se s nima domluvíš. Nevím, kdy máš termín, já tam jedu na ko příští týden, tak se když tak zeptám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klaraa
17.6.10 20:14

marbo díky! na penzion mrknu a jestli bude prostor, aby ses zeptala, pokud si vzpomeneš, tak budu ráda. Třeba vědí, jak to řešily jiné rodiny. O tom ubytování rodiny v porodce jsem taky něco zaslechla, ale v reálu nevím, jak to chodí. Hlavně jde o těch pár hodin při porodu.. než by dorazili naši (tak 4 hodiny od zavolání..). Termín mám nejdřív za měsíc.

• Citovat
  • Upravit
312
26.6.10 09:55

Ahoj. Tak jsem se včera vrátila z Vrchlabí, ptala jsem se a asi nepotěším, starší sourozenec v porodnici není problém, ale hlídání nezajišťují, asi by musel být s ní tatínek během porodu. Po porodu už můžete být pořád spolu všichni. Možná někde pohledej na diskusích, jak to udělali jiní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková