Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já bych tam taky chtěla rodit, mám to z domu blíž než do Brna. Nemáte s touto porodnicí někdo zkušenosti?
13.11. se nám v Ivančicích narodila holčička Klárka. Byla jsem s porodnicí moc a moc spokojená, jak s přístupem PA tak doktorů i sestřiček z dětského a z gynekologie. Všichni byli ochotní a vždy se vším pomohli a poradili. Tuto porodnici můžu jen vřele doporučit. ![]()
Moc díky, to je super
. Já to mám z domu blíž než do Brna, tak pokud to na mě nepřijde, když budu zrovna v Brně, tak tam snad budu rodit
. Pak vám taky napíšu své zkušenosti ![]()
Ahoj, nám se tam v červnu narodil Tobík
Je to tam v pohodě, PA suprová (fakt se mnou měla trpělivost, a že jsem jí to nijak neulehčovala
), ani jedna setra nebyla protivná (a to jsme tam byli v době, kdy měli obsazený dvojnásobek kapacity), zvlášť na dětském byly fakt milé, poradily a pomohly klidně kdykoli (i ve tři v noci
)
A dětská doktorka je naprosto úžasná, jí jsem se nebála Tobíka nechat.
I podruhé určo pojedu rodit tam.
Kdybys ještě něco potřebovala, klidně mi napiš i SZ.
PS: v rubrice vysvědčení pro porodnice je moje hodnocení.
Novire moc díky. Kdyby něco, tak napíšu. Nedávno jsem tam psala email - ptala jsem se na ty předporodní kurzy - a odpověděla mě ta vrchní sestra a zněla moc mile
. Je to asi divný, ale těším se tam i na porod
(což mě asi přejde
)
Nemáte někdo zkušenosti? Bydlím sice v Brně, ale velmi přemýšlím o této porodnici, tak bych ráda slyšela názory…díky všem ![]()
gamal píše:
Nemáte někdo zkušenosti? Bydlím sice v Brně, ale velmi přemýšlím o této porodnici, tak bych ráda slyšela názory…díky všem
Já ti to můžu jen doporučit. Je to menší nemocnice, takže mi přijde, že se ti víc věnují.
Co jsem slyšela od ségry, atd. tak v Brně je pořád plno a někdy mají tak plno, že tě pošlou domů dřív
. Ségra rodila na Obilňáku a prý jich tam bylo asi 6 a dokonce nějaká paní byla nachlazená a normálně ji tam nechali i s těma všema mimčama. Místo aby ji někam oddělili
.
Rodila jsem asi 17 hodin a doktorka i PA mi moc pomohly. Nakonec jsme museli na císaře, ale i ti doktoři byli super. Po císaři dávají automaticky na jednolůžkový pokoj
.
Dětské sestry moc dobře poradí a pomůžou - sice mi přišlo, že se občas dost rozcházely v názorech, ale to je asi normální… ![]()
Dětská doktorka (Valíčková) je úžasná - škoda, že nemá soukromou ordinaci, asi by měla pořád narváno ![]()
Určitě bych příště chtěla rodit zase tam ![]()
Jinak přeji pohodové těhu i porod ![]()
Ahoj,nemáte některá nové zkušenosti s touto porodnicí?Byla bych ráda kdyby jste se podělily o svoje zážitky,ať vím do čeho jdu:o)díky ![]()
Ahoj,
je to už skoro tři roky co jsem tam porodila holčičku a letos v březnu dvojčata. Pokaždé jsem byla maximálně spokojená. Já můžu jen doporučit ![]()
Myslím, že tato porodnice se má rušit nebo už dokonce skončila.
no,zatím ještě funguje,chodím tam na monitory.Ale říká se,že bude končit na konci roku,škoda…ale do konce roku to snad ještě stihnu ![]()
Zrušili dětské oddělení ve druhém patře, porodnice je až nahoře a zatím snad funguje.
bezvadná porodnice, i dětské bylo perfektní ale bohužel zrušeno ![]()
porodnice by měla fungovat dokonce roku 100% je tam moc milý přístup všech sestřiček i doktorů, no sice pan primář jemalinko podivín (pár rodiček si na něj stěžovalo, bývá někdy nevrlej …) měla sem sním pár zážitků kdy mi padala brada ale pokud člověk je připravenej a čeká že to bude blb tak kolikrát ho imile překvapí
takže to je asi jediný mínus pro mě pan Primář Soukal, jako doktor kapacita ale jako člověk jak náladová ženská v přechodu (aspoň můj pocit zněj) jinak vše super!!!!!
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Zdravim vsechny maminky, chtela bych rodit v porodnici Ivancicich, proto se chci zeptat na zazitky z teto porodnice, zejmena z posledni doby. Dekuji za odpovedi. Anna