Porodnice Kyjov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
9.7.07 14:21

porodnice Kyjov

Ahoj,chtěla bych se zeptat,zda-li některá z vás už rodila v nově zrekonstruované porodnici v Kyjově?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5677
9.7.07 14:26

ahojky, my tam byli teď za kamarádkou a je to tam úžasné.....
jinak jsem tam rodila ještě ve „staré porodnici“ a bylo to všechno super, strašně moc ochotné asistentky, doktoři..... všechno bylo fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.7.07 18:07

porodnice Kyjov

Ahoj já jsem právě,taky rodila ve staré a nemůžu si stěžovat,byli tam všichni strašně hodní a v novinách psali,že se zrekonstruovala,tak mě strašně zajímá jaké to tam je,zdali je to velká zmněna.Ještě druhé nečekáme a plánujeme,tak abych věděla :D

• Citovat
  • Upravit
5677
9.7.07 18:47

Změna to je o 1000% :-)
na pokoji je sociálka a sprcha a televize :-)
všechno je takové čisťounké, no nové no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.7.07 19:12

porodnice Kyjov

Tak to je dobře,jelikož co se týče wc a sprchy to byla jediná věc,která mi tam vadila,musela jsem chodit až na konec chodby,což nebylo příjemné,protože jsem byla pozašíváná a hrozně mě to bolelo,tak než jsem se tam dobelhala,ted jsem musela nechat malého na pokoji samého a to se mi fakt nelíbilo.

• Citovat
  • Upravit
17.8.13 22:46

Ahojky já v kyjově rodila před měsícem.
A můžu říct, že jsem byla maximálně spokojená, jednak s vybavením porodních sálu a porodního oddělení, ale také i s personálem kyjovské porodnice.
Co si personálu týká, tak ráda vzpomenu pana doktora Pavla Kostku, jehož ochota a trpělivost se u doktorů málokdy vidí. Pan doktor kostka je prostě jako lékař k nezaplacení. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
6.2.14 16:37

Oživuji diskusi
Nevíte některá, jestli tam půjčují monitor dechu? Nikde jsem o tom nenašla nic napsaný, tak si myslím že ne, ale radši se zeptám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.14 16:43

@Burdzinska22 Musím jenom souhlasit. Já jsem rodila v Kyjově 3×. Poprvé ve staré a pak na novém. A pan doktor Kostka je prostě úžasný. :hug: :hug: :hug: Před rokem mě rodil a držel mě při porodu za ruku… Manžela jsem měla po jedné ruce a pana doktora po druhé… Kyjov, za mě DOPORUČUJI.. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
6.2.14 16:44

@celipipka54 Na předporodním kurzu nám tam asi před měsícem říkali, že půjčují. Pokud si dobře pamatuju na půl roku za 900.-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.14 16:44

@celipipka54 Já mám pocit, že monitory dechu půjčují v Kyjově. Mám pocit, že to tam někomu sestřičky říkali. Asi je ale nutné se zeptat přímo na oddělení.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
6.2.14 16:45

@gaaabule Fakt, tak to je super. Děkuju :) Jsem to fakt nikde nenašla :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
6.2.14 16:47

@kopretinanika Já se tam určitě zeptám, ale právě kdyby ho nepůjčovali, tak bych tam ani nešla rodit. To je fakt paráda, protože to máme o půl hoďky blíž než Břeclav :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
6.2.14 16:48

@celipipka54 Ale má paměť v kombinaci s těhotenstvím není 100% :lol:, takže si tam radši zavolej.. Tu cenu si nejsem jistá, ale půjčují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.14 16:49

@celipipka54 Určitě se zeptej, ale jsem si na 99,9% jistá, že půjčují.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
6.2.14 16:50

@gaaabule :mrgreen: Jj, to já se tam určitě zeptám, za těch 900 za půl roku to mají i v Břeclavi, tak to mají možná stejný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková