Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahoj anonymní,
tak já nemám zatím zkušenost přímo s porodem v této porodnici, ale snad už brzo mít budu ![]()
Byli jsme se podívat na porodních sálech, oddělení šestinedělí a musím říct, že je to tam moc pěkný. Chodila jsem tam i na porodní kurzy, které vedla porodní asistentka, lékař, laktační poradkyně.
Primářem tohoto oddělení je doktor Čadílek, který je moc fajn a v okolí je vyhlášený jako uznávaný odborník.
Když se podíváš na stránky:
http://www.nemocnice.lit.cz/…uvodni2.html
, tak tam najdeš hodně informací o porodnici, odd.šestinedělí, včetně jmen personálu a co si sebou do porodnice vzít.
Ahoj
Tak mám vyřídit, že manžel má zkušenost s touto porodnicí a že nejsou nijak traumatické ![]()
![]()
![]()
![]()
Jen to nejsou čerstvé zkušenosti
Mají několik desetiietí ![]()
Lesina ![]()
Ahoj, zhruba před týdnem jsem rodila v Litomyšli a jsem naprosto spokojená. Všichni strašně milí (porodnické i novorozenecké sestry i doktoři, musím dodat i sanitářky
). Chtěla jsem rodit do vody, nikdo mi nic nerozmlouval, byli otevření mým názorům, i když se nakonec rodilo normálně-vana se nestihla napustit.
Byla jsem na nadstandartu, taky super.😉 Dávám 1*. ![]()
Taky budu rodit v Litomyšli a moc bych uvítala další postřehy…
Bude to můj první porod, tak jsem docela vykulená, ch jo
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj, nemáte některá čerstvou zkušenost s touto porodnicí.
Dnes jsem se dozvěděla, že porodnice, ve které jsem měla původně rodit bude v době mého TP zavřená a tak budu muset sem.

Jenže tato porodnice je pro mě cizím prostředím.Až na jednu porodní asistentku vůbec neznám zdější personál, nevím co si vzít s sebou, jak to tam vše probíhá - prostě nic.
Proto prosím o popis vašich zkušeností s litomyšlskou porodnicí, nejlépe včetně jmen zdejšího personálu.
Díky