Porodnice Litomyšl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
5.7.07 15:41

Porodnice Litomyšl

Ahoj, nemáte některá čerstvou zkušenost s touto porodnicí.

Dnes jsem se dozvěděla, že porodnice, ve které jsem měla původně rodit bude v době mého TP zavřená a tak budu muset sem. :evil: :(

Jenže tato porodnice je pro mě cizím prostředím.Až na jednu porodní asistentku vůbec neznám zdější personál, nevím co si vzít s sebou, jak to tam vše probíhá - prostě nic. :(

Proto prosím o popis vašich zkušeností s litomyšlskou porodnicí, nejlépe včetně jmen zdejšího personálu.

Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6337
5.7.07 17:01

ahoj anonymní,

tak já nemám zatím zkušenost přímo s porodem v této porodnici, ale snad už brzo mít budu :D

Byli jsme se podívat na porodních sálech, oddělení šestinedělí a musím říct, že je to tam moc pěkný. Chodila jsem tam i na porodní kurzy, které vedla porodní asistentka, lékař, laktační poradkyně.

Primářem tohoto oddělení je doktor Čadílek, který je moc fajn a v okolí je vyhlášený jako uznávaný odborník.

Když se podíváš na stránky:
http://www.nemocnice.lit.cz/…uvodni2.html

, tak tam najdeš hodně informací o porodnici, odd.šestinedělí, včetně jmen personálu a co si sebou do porodnice vzít.

Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
5.7.07 18:19

Tak mám vyřídit, že manžel má zkušenost s touto porodnicí a že nejsou nijak traumatické :D:D:D:D
Jen to nejsou čerstvé zkušenosti :o Mají několik desetiietí :D

Lesina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
3.9.07 01:43

Ahoj, zhruba před týdnem jsem rodila v Litomyšli a jsem naprosto spokojená. Všichni strašně milí (porodnické i novorozenecké sestry i doktoři, musím dodat i sanitářky :lol: :lol: :lol: ). Chtěla jsem rodit do vody, nikdo mi nic nerozmlouval, byli otevření mým názorům, i když se nakonec rodilo normálně-vana se nestihla napustit. 8) Byla jsem na nadstandartu, taky super.😉 Dávám 1*. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Axi
31
19.2.08 15:27

Taky budu rodit v Litomyšli a moc bych uvítala další postřehy…
Bude to můj první porod, tak jsem docela vykulená, ch jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková