Porodnice Příbram a Benešov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
6.6.07 09:09

Porodnice Příbram (a Benešov)

Ahoj, pomalu přemýšlím o výběru porodnice, pražské mě pomalu ale jistě odrazují… V Praze nebydlíme a vzdálenost od nás do Příbrami, Benešova nebo pražských porodnic je zhruba stejná - cca 50min (není to do porodice strašně daleko? já se docela bojim… :)) Do Příbrami je od nás asi lepší cesta než do Benešova.
Tak by mě zajímalo, jestli máte někdo zkušenosti z poslední doby - hlavně z té Příbrami, o Benešově jsem se dočetla už docela dost. To co píše Příbramská nemocnice na webu o porodnickém oddělení se mi docela líbí, ale zajímalo by mě, jaká je skutečnost.
Děkuju za rady,
 Maude

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
574
6.6.07 11:08

Ahoj,

chceš znát názor na Příbramskou porodnici? To co píšou na webu je sice hezké ale skutečnost je zcela jiná.

Rodila jsem v Příbrami jednou a to před 3 lety a řekla jsem, že již nikdy více.
Pokud tě konkrétně něco zajímá, napiš mi soukromou zprávu, ráda ti odpovím, ale veřejně to zrovna probírat nechci.

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4748
28.5.08 08:20

Tak sice to není aktuální, ale kdyby to tady někdo hledal. Já rodila v Příbrami a můžu říct, že naprosto spokojená s porodem. Jediné, co mě zklamalo bylo šestinedělí. Ale na to mě už upozorňovaly jiná děvčata. Ale tam jen jedna baba a technika kojení mě dostala. Vůbec se mi to nesnažily sestry vysvětlit. Jen prdly dítě k prsu a odešly. Ale naštěstí kojíme do teď.

Takže Příbramskou porodnici doporučuji, neb se hodně změnila - z dob před 3-4 lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková