Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,
chceš znát názor na Příbramskou porodnici? To co píšou na webu je sice hezké ale skutečnost je zcela jiná.
Rodila jsem v Příbrami jednou a to před 3 lety a řekla jsem, že již nikdy více.
Pokud tě konkrétně něco zajímá, napiš mi soukromou zprávu, ráda ti odpovím, ale veřejně to zrovna probírat nechci.
Šárka
Tak sice to není aktuální, ale kdyby to tady někdo hledal. Já rodila v Příbrami a můžu říct, že naprosto spokojená s porodem. Jediné, co mě zklamalo bylo šestinedělí. Ale na to mě už upozorňovaly jiná děvčata. Ale tam jen jedna baba a technika kojení mě dostala. Vůbec se mi to nesnažily sestry vysvětlit. Jen prdly dítě k prsu a odešly. Ale naštěstí kojíme do teď.
Takže Příbramskou porodnici doporučuji, neb se hodně změnila - z dob před 3-4 lety.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj, pomalu přemýšlím o výběru porodnice, pražské mě pomalu ale jistě odrazují… V Praze nebydlíme a vzdálenost od nás do Příbrami, Benešova nebo pražských porodnic je zhruba stejná - cca 50min (není to do porodice strašně daleko? já se docela bojim…
Do Příbrami je od nás asi lepší cesta než do Benešova.
Tak by mě zajímalo, jestli máte někdo zkušenosti z poslední doby - hlavně z té Příbrami, o Benešově jsem se dočetla už docela dost. To co píše Příbramská nemocnice na webu o porodnickém oddělení se mi docela líbí, ale zajímalo by mě, jaká je skutečnost.
Děkuju za rady,
Maude