Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,
tak původně jsem sháněla číslo na poradnu, nechtělo se mi zakládat novou diskuzi, tak jsem tuhle trochu poupravila. Potřebovala bych seznámek věcí, které si mám do Motola připravit. Co budu potřebovat na sále a co až po porodu? Můžete mi prosím někdo poslat seznam, který Motol vydává? Moc děkuji
kopíruju z www.fnmotol.cz:
Prenatální poradny
Ambulance se nachází v 5.patře, uzel A
Tel.: 224 434 272
Všem co chtějí rodit v nemocnici Motol. Porodila jsem v nemocnici 21.02.2013 porod byl vyvolaný a než jsem nastoupila tak jsem zde četla mnoho informací od všech. Bála jsem se, což je normální. Nemocnici musím jen doporučit, na všech odděleních jsem poznala jen příjemné doktory a sestřičky. Porod nebyl zrovna procházka růžovou zahradou, ale díky a to velké díky porodní asistentce, která mě odrodila byla jak vlastní maminka( bohužel jméno nevím i když se mi představila ).Porodní oddělení je opravdu moc pěkné. Co se mi moc nelíbilo je oddělení v šestinedělí a to jen, že na oknech pochodují holuby s tím by vedení mělo něco provést, když chcete vyvětrat pokoj, holuby na parapetu nic moc! A také postel by mohla být polohovací jako na porodních sálech, člověk než na ní vyleze s miminkem a po porodu tak si užije ![]()
V Motole jsem rodila už po druhé. Po prvé před 4 lety a nyní 1.2.2013. Porodní sály jsou naprosto úžasné - prošly velkou rekonstrukcí. Porodní asistentka, která byla u mého porodu na začátku byla sice dost nepříjemná, ale brzy se vyměnila s druhou, která byla perfektní. Dokonce mi masírovala břicho:)Doktor byl milý a profesionál. Oddělení šestinedělí, až na ty vysoké postele, také příjemné. Dokonce i jídlo mi chutnalo. Motol doporučuji! ![]()
A jak teď vlastně ty sály po rekonstrukci vypadají - jak je to s těmi porodními boxy? Má už rodička více soukromí? Já jsem rodila loni ještě těsně před rekonstrukcí a to jsem vnímala rodičky okolo - nebylo to moc příjemné. Teď mě to čeká nejspíš znova v prosinci, když vše dobře dopadne.. ![]()
Víte někdo jak je to s tím porodním pokojem? Kolik se za něj platí a jaká je šance se na něj dostat, když jsou jen 2? ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.