Porodnice Ivančice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9090
19.1.13 11:23

@Marselka no myslím si, že ten nával tam není pořád, já jsem rodila v březnu a na většině pokojů byla vždy jen jedna maminka, akorát já jsem měla skvělou spolubydlící, ta tedy byla ještě těhotná a čekala na vyvolání…já jsem zas hodně slyšela o Brněnských porodnicích, že je tam nával, i z toho důvodu jsem šla právě do Ivančic a byla jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renik1986
14.2.13 10:26

Ahoj, je tu někdo, kdo má další čerstvé zkušenosti s porodnicí v Ivančicích? jak vše probíhalo? nějaké rady, doporučení? Děkuji. :)

• Citovat
  • Upravit
355
14.2.13 11:55

Já jsem rodila v prosinci 2012, už jako druhorodička. Přijela jsem v neděli odpoledne, všude bylo pusto prázdno. Odrodila jsem jen s porodní asistentkou ( což jsem si přála), porod proběhl přirozeně, bez oxytocinu, bez nástřihu. Doktor přišel jen na miniaturní šití. PA byla perfektní, velmi milá. Na šestinedělí jsem dostala jednolůžkový pokoj, malého jsem mohla mít po porodu pořád u sebe, sestřička mi ho jen vykoupala a hned přinesla. Šli jsme domů 3 den po porodu ( prvorodičky pouští 4. den). Já jsem byla spokojená. Všichni se chovali hezky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.3.13 16:25

Ahoj, je tu nějaká „novopečená maminka“ s čerstvými zkušenostmi s porodnicí v Ivančicích? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.6.13 19:26

Ahojky, ja jsem v breznu rodila v Ivancicich a musim vsem budoucim maminkam sdelit…budte v pohode. Sestricky jsou zde opravdu profesionalni, se vsim me pomihli a poradili. Nemejte obavy jste v dobrych rukach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huhulka
3.8.13 15:35

ivančická porodnice

Já také rodila v ivančické porodnici. Gynekologicko-porodnické oddělení je tam na vysoké úrovni, doktoři a sestřičky jsou super. Ovšem některé sestřičky na novorozeneckém oddělení jsou protivné a neochotné. Já měla komplikovaný porod a dlouho jsem se z něj zotavovala, kojení se mi rozběhlo až poslední den… to sestřičky nezajímalo a malou mi nosily na kojení pořád, i když mi nebylo dobře. Nechtěly se o ni starat ani v noci. Prostě nezájem, zvláště taková jakási s mikádem, to je děsná koza. Tak bacha na ni. Tu bych z oddělení pakovala hned, ta je tam omylem. Ale jinak v poho, tak doporučuju.

• Citovat
  • Upravit
777
25.2.14 22:10

Byla jsem maximálně spokojená, sestřičky byli dobré je pravda že některé protivné tam byli ale asi jako všude, PA byli strašně milé, pro mě to bylo dost důležité při bolestech
@Eva M naše je taky brezňátko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
22.6.14 10:12

Ahoj maminky chci se zeptat zda je v ivančicích i gynekologická pohotovost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
22.6.14 10:58

@Slun :mavam: jo jo je, predem jsem si tam zavolala, ze tam jedem a vpohode, bylo o silvestra, kdyz jsem nenasla prckovi srdicko a tam mi to bohuzel potvrdili, ale byli uzasni a hned si me tam nechali a i kdyz jsem byla 15tt a druha mamina 18tt, tak nam udelali revizi, zadny porod jsme absolvovat nemuseli a vse vporadku. Dokonce mi dr., rekl at nejsem smutna, ze se tam za rok sejdeme a budeme rodit a pokud bude vse ok, tak mam ted opravdu TP na silvestra :dance:. Byli tam bajecni, copak mas problemy? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
22.6.14 11:04
@Snehurenka píše:
@Slun :mavam: jo jo je, predem jsem si tam zavolala, ze tam jedem a vpohode, bylo o silvestra, kdyz jsem nenasla prckovi srdicko a tam mi to bohuzel potvrdili, ale byli uzasni a hned si me tam nechali a i kdyz jsem byla 15tt a druha mamina 18tt, tak nam udelali revizi, zadny porod jsme absolvovat nemuseli a vse vporadku. Dokonce mi dr., rekl at nejsem smutna, ze se tam za rok sejdeme a budeme rodit a pokud bude vse ok, tak mam ted opravdu TP na silvestra :dance:. Byli tam bajecni, copak mas problemy? :hug:

děkuji…no asi to vydržím do zítřka k mé mudře…snad nemá dovču… :think: od včerejška mě bolí spodek…jsem po císaři a tak nevím jestli mě bolí jizva nebo co…ale je to jakoby do stydké kosti a do čípku takový tlak a píchání…mám strach jestli se mi nezkracuje čípek.. 8o nasadila jsem si magnezko a zítra ráno zajedu k mudře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
22.6.14 11:12

@Slun netusim jak to mas daleko, nejsi ze Zbysova, nerikala jsi. Dyt si tam zajed a mas klid. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
22.6.14 11:16
@Snehurenka píše:
@Slun netusim jak to mas daleko, nejsi ze Zbysova, nerikala jsi. Dyt si tam zajed a mas klid. :hug:

já jsem sama doma… ju mám to kousek…není to zase taková tragedie, ale pokud to nepřejde tak na večer tam sjedu…děkuji moc… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
22.6.14 11:18

Zase nechci být za hysterku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
22.6.14 11:53

@Slun jasne :palec:, ale to jsem si taky rikala, jelikoz me absolutne nic nebylo a nic me nebolelo az tady holky na emiminu me tu dokopali, asi bych cekala do KO. Drzim :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
22.6.14 12:01
@Snehurenka píše:
@Slun jasne :palec:, ale to jsem si taky rikala, jelikoz me absolutne nic nebylo a nic me nebolelo az tady holky na emiminu me tu dokopali, asi bych cekala do KO. Drzim :palec:.

já si zase říkám, že ten jeden den, už je ok…navíc stejně musím k mé mudře dochází mi duphaston…a mám v plánu tam jet hned na 8hod ráno…ať mi veme rovnou odběry…a toho 4tého už bych tam nejela… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková