Porucha růstového hormonu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9166
17.9.10 15:56

Porucha růstového hormonu

Zdravím, prosím o info…Nemáte některá zkušenost s onemocněním novorozence, resp. diagnostikována porucha růstového hormonu. Miminko má vůči por.hmotnosti malý vzrůst, velkou hlavičku a končetiny krátké oproti trupu. Chtěla bych se dozvědět více, jak se léčí, postupný vývin miminka, rady, zkušenosti…Děkuji mnohokrát :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
17.9.10 16:37

Zdravím,
osobní zkušenost nemám, ale kdysi jsem narazila na tyhle stránky, třeba ti to trochu pomůže a najdeš tam odpovědi na některé svoje otázky
http://www.rustovyhormon.cz/
ať jste v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
17.9.10 16:38

no ted zrovna jsem zahledla, ze rustovy hormon se projevuje az od roka, takze tim to asi nebude. Ale jsou ruzne, vetsinou dedicne, choroby, treba achondroplasie, ktere se takto projevuji. pediatr by mel vyslovit podezreni na nekterou z diagnoz a zahajit vysetreni v tom smeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.10 19:18

ja jako mala mela tuto poruchu a pichali mi rustovy hormon cca 4 roky,pak se vse upravilo a ted je to OK

• Citovat
  • Upravit
9166
18.9.10 14:27

Děkuji…nejde o mé dítě, ale kamarádky

Příspěvek upraven 12.01.16 v 19:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.1.16 11:48

@pannda Zdravim! Vim, ze se jedna o starou diskuzi, ale chtela bych se zeptat, jak je na tom ditko takhle po 5 letech?? Ctyrmesicni neter ma totiz stejne priznaky, tak proto se zajimam. Dekuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí