Porucha srdečního rytmu

82
26.6.12 12:48

porucha srdečního rytmu

Chci se zeptat už po 2 krát jsem jsi měřila krevní tlak a hlásilo mi to poruchu srdečního rytmu nebylo to po sobě ale v rozmezí asi 14 dní dní tak nevím jestli mám zajít k lékaři jsem v 16 tt než jsem otěhotněla tak jsem se léčila na vysoký krevní tlak ale ten je o. k jinak mi dělali ekg a to bylo prý vzorové tak nevím jestli jse mám tím znepokojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
248
26.6.12 21:39

Když se ti to stane, tak zopakuj měření tlaku, jednou - dvakrát. Pokud by ti pořád ukazovalo poruchu rytmu, tak bych šla k doktorovi co nejdřív.. Měli by ti dát Holtera na 24 hod. na sledování srdíčka, aby zjistili, jestli k arytmii dochází nebo ne. Držím palce, aby bylo všechno v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
26.6.12 21:50

Tak pokud vím, tak analýza srdečního rytmu není vhodná pro těhotné ženy, a to na jakémkoliv přístroji - domácím nebo těm, které stojí v lékárnách, ty stojany, kde se měří tlak, výška, hmotnost, srdeční rytmus.
Je tam upozornění. Právě proto, že v těhotenství srdce pracuje jinak a háže to plané poplachy.
Pro jistotu bych se dr. zeptala, ale myslím, že o nic nepůjde, protože toto je známá věc, ze není vhodné provádět analýzu srdečního rytmu na přístrojích v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí