Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, dojdi si k doktorovi, ať ti potvrdí ovulaci na ultrazvuku. Vic toho doma sama nevymyslis..
@Janli píše:
Jeden vaječník nemusí fungovat, to se občas stává.
A dá se s tím něco dělat? Asi ne, co?
Mozna ovulujes jen z jednoho vajecniku. Jinak rocni snazeni je uz na case resit s lekarem..
Ano, přesně tak. Šla bych k doktorovi… My jsme taky šli po roce snažení a konečně víme, kde byl celou dobu problém. Doktorka ti udělá hormonalni profil, folikulometrii a partnera pošle na spg a hned budete vědět a budete to moct řešit 🍀
@Lucianka741 No mě už HP dělala, a byl v pořádku. Takže ještě folikulometrie s spermiogram. Proto mě docela děsí, že asi opravdu ovuluju jen z jednoho vaječníku. ![]()
@Anonymní píše:
@Lucianka741 No mě už HP dělala, a byl v pořádku. Takže ještě folikulometrie s spermiogram. Proto mě docela děsí, že asi opravdu ovuluju jen z jednoho vaječníku.
Lepší, než neovulovat vůbec! 🌸 🙂
Holky, tak dnes už je ovu test pozitivní, takže je ovulace asi jen posunutá. 🙂
@Anonymní píše:
Holky, tak dnes už je ovu test pozitivní, takže je ovulace asi jen posunutá. 🙂
Je to mozme, ja mam ovu az 17 dc..
@Safrik
No já mám cyklus 31 dni, dnes 18DC, a teprve pozitivní test, takže se ovu malinko opozdila. Ale mám doma utrogestan, takže když ho nasadim, prodloužim si lutealku, že?
@Anonymní píše:
@Safrik
No já mám cyklus 31 dni, dnes 18DC, a teprve pozitivní test, takže se ovu malinko opozdila. Ale mám doma utrogestan, takže když ho nasadim, prodloužim si lutealku, že?
Urcite ho 2 dny po ovulaci nasadte. ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat. Už rok se s přítelem snažíme o miminko, zatím neúspěšně. Mám za sebou jeden potrat, jinak nic. Už nějakou dobu mám ale pocit, ze mám ovulaci jen jednou za dva měsíce, ovulacnu testy jsou jeden měsíc pozitivní, a ten další nic, pořad negativní. Ten měsíc na sobě ani příznaky ovulace necítím. Nestalo se to někomu? Mám docela strach.