Porušení nemocenské
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Porušení nemocenské
Dobrý den chtěl bych se zeptat.byl jsem. na nemocenské tři měsíce během toho.jsem si našel práci pracoval jsem.tak.2 měsíce ale vydělal jsem si max 20 tisíc během. tich dvou měsíců. Bylo mi řečeno že nemocenská se vztahuje jenom na určitou práci a šéf mi i ukazoval nějaké zákony že během nemocenské si můžu i vydělat no a já blbec na to. skočil a pracoval jsem…nakonec zjistili že jsem. pracoval a kvůli. toho mi není vyplácena dvou měsíční nemocenská nejde mi o tu nemocenskou ale spíš jestli stoho nemůžu mít nějaký problém jestli to není nějaký trestní čin.. v té době mi bylo. cerstvych 20 a byl jsem. uplný hlupák
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nemocenská je vázána na danou smlouvu. Klidně během ní můžeš vydělávat na jiné smlouvy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barorai159 tak ještě je věc jestli jsi dělal z domu, tak v pohodě. Pokud jsi někam docházel tak je jasné, že jsi nedodržel vycházky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše: Více
Ale odejít z bytu muže jen v době vycházek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barorai159 píše: Více
Ahoj,
měl jsi vycházky? Tam je důležité si hlídat ty vycházky, pokud jsi je porušil, máš průšvih u kontroly. Ale zase ta kontrola tě akorát potrestá tou finanční stránkou. Nevyplatí ti zbytek a nebo může chtít zpětně navrácení již vyplacené částky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše: Více
no ale jednak musí dodržet vycházky a dále ta práce musí být taková aby neporušil léčebný režim. Takže pokud marodí na bolesti zad jako třeba zedník, tak klidně u toho může dělat doma na počítači. Ale už nemůže nastoupit jako zedník do třeba jiné práce. Pak je totiž na sociálce jasné že jde jen o účelovou neschopenku a začnou se o to zajímat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Porušení vycházky
Ahoj otevírám znovu téma, jsem na neschopence kvůli rizik. těhotenství. Stalo se mi že jsem jela na pohotovost, tam mě odmítli ošetřit že jsem jen plašící prvorodička. Tak jsme jeli domů s nepořízenou. Šla jsem se pro jistotu podívat do schránky a jasně že kontrola přišla. Stalo se to minulý víkend.. Hned v pondělí jsem běžela k doktorovi, napsal mi to ale nejspíš mě špatně pochopil a napsal že jsem byla ošetřena
ale nemám žádnou zprávu nic tak jsem napsala jak to bylo.. a hold kdyžtak se odvolam. Jde mi o to jak to budou hodnotit, zda má někdo podobnou zkušenost. Mám dost stres jelikož už jsem jednou potratila tak bych nerada aby se to stalo znovu
omlouvám se za anonym nikdo to zatím v rodině neví a nerada bych aby na mě narazlili třeba zde.
- Citovat
- Upravit
@Serpentini nevím jak vy ale sestra od mého obvodního lékaře mě odmítla ošetřit jelikož maji spousta objednaných pacientů
paní se tu ptá na něco úplně jiného
a na pohotovosti bych se nedivila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Serpentini píše: Více
No, tak evidentně ji nebylo nic, co by nevydrželo, když je to před týdnem a jediné co řeší je kontrola neschopnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danca666 píše: Více
Drahá Dančo, přečti si pravidla tohoto webu, je zakázáno psát sám sobě jako anonymovi pod nickem - nahlásila jsem tě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danca666 píše: Více
Víš, že se dá ověřit, že jsi zakladatelka, že jo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit