Porušení nemocenské

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77306
5.6.25 23:05
@Serpentini píše: Více

je srandovní, že - paní se ptá na něco jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9092
5.6.25 23:06
@j.a.n.i1 píše: Více

Evidentně. Jen mi přijde zvláštní, že by člověka odmítli ošetřit. Plus mi přijde zvláštní, že je nepožádala alespoň o razítko, že tam v té době byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9092
5.6.25 23:07
@stinga píše: Více

Paní má problém dát dohromady souvislou větu ve svém druhém příspěvku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77306
5.6.25 23:07

protože byla někde úúúúplně jinde, a tady se Danča snaží zjistit, jestli s tou lží uspěje u OSSZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
5.6.25 23:11
@Anonymní píše: Více

Tak určitě by se žena, co jela na pohotovost s nějakým problémem nechala jen tak odbýt a nevydupala si ošetření, ani by nejela jinam… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
5.6.25 23:11

Doufám, že ti vezmou část penez za podvod, když musíš trajdat po návštěvách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77306
5.6.25 23:34
@Nikol.2903 píše: Více

přesně, přece bez ošetření - čili vyšetření - by nepoznali, že problém neexistuje, takže kecá - a ještě si tady pod nickem píše sobě jako anonymovi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
6.6.25 05:47
@Anonymní píše: Více

To je pěkná blbost, že by odmítli ošetřit těhotnou ženu na rizikovém těhotenství, tudíž ti to nejspíš neprojde, ale pro příště, na tu pohotovost jed pokud objevíš ve schránce kontrolu. měla bys papír z ošetření. Ted je otázka, jestli tam nebyli ráno, a ty ses nezjevila doma večer. Nechápu proč by těhule neměly mít neomezené vycházky, ale nenaděláš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9092
6.6.25 06:14
@boball píše: Více

Když ti něco je, tak máš dodržovat léčebný režim a s tím jsou spojené i omezené vycházky, které mají všichni práce neschopní. Proč by těhotné měly mít výjimku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42463
6.6.25 06:18

Z větší části je to jasné. Jen se pak přes prsty kouká i na ty, co opravdu mají problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
6.6.25 06:21

Taky se mi nezdá, že by tě neošetřili :nevim: i když já u druhého těhotenství měla divny pocit okolo 10.tt a malinko zaspinila, jela jsem v noci na pohotovost a chtěli mě odbyt s tím, že je to normální, sestra se ke mě chovala jak k hysterce, no tak jsem si i tak počkala a oprávněné, těhotenství bylo zamlkle :? Pak se mi omlouvala.
Jestli jsi tam opravdu byla, vrať se tam pro potvrzení, jistě mají i kamery, hádala bych se..ale je možné, že jsi byla i jinde, ale to už si musíš sáhnout ty do svědomí.
Já měla taky u první dcery rizikové a byla poctivě doma když jsem musela, 6h bylo dost na to jít ven. No a když jsem pak jezdila na chatu, byla jsem domluvená a doktorem dopředu, kde budu.

Příspěvek upraven 06.06.25 v 06:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101903
6.6.25 06:21
@Havlova píše: Více

Ale za to nemohou vyvhazky, ale pocit velke casti tehotnych, ze od pocuraneho testu je nutné byt doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42463
6.6.25 06:23

Ale je to důvod, proč není třeba dodržovat léčebný režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101903
6.6.25 06:25
@Havlova píše: Více

Proc by to mel být důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42463
6.6.25 07:12

Když ti nic není, asi se ti nechce dodržovat „léčebný“ režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat