Porušení nočního vycházení

Anonymní
27.1.21 22:48

Porušení nočního vycházení

Ahoj, znáte někoho, kdo by dostal pokutu za porušení zákazu nočního vycházení?
Dostala jsem MS od 8 dni dříve, potřebovala bych zabehnout na benzínku, kterou mám 3 minuty cesty od domu, ale mám strach :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
27.1.21 22:51

Ja furt rikam, ze korona bude mit vic pacosu u psychiatru a psychologu, nez na ventilatorech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.21 22:55

@Svistice Ptám se úplně normálně. Proste jsem to nečekala, dostala jsem to večer po zákazu a z kabelky jsem vyštrachala poslední tampon. Jen se bojím pokuty.

• Citovat
  • Upravit
33005
27.1.21 23:00
@Anonymní píše:
@Svistice Ptám se úplně normálně. Proste jsem to nečekala, dostala jsem to večer po zákazu a z kabelky jsem vyštrachala poslední tampon. Jen se bojím pokuty.

Tak pokud nevydrzis na jednom tamponu do rana, tak bud jdi na benzinku nebo si strc do kalhotek nejakou improvizovanou vlozku. :nevim:
Nic vic nevymyslis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
27.1.21 23:02

To jako vážně??? :lol: No hele, jestli ty tampony fakt potřebuješ, tak za tenhle argument ti snad ani nikdo dat pokutu nemůže, maximálně policajty dost pobavíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3053
27.1.21 23:05
@Svistice píše:
Ja furt rikam, ze korona bude mit vic pacosu u psychiatru a psychologu, nez na ventilatorech.
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.21 23:08

Neznám, manželům tatínek sebou doma minule stihnul, zavolal nám o pomoc, normalne tam samozřejmě manžel jel. Asi ho tam kuli zákazu vycházení nenechám ležet do rána. Nikdo ho nastavil, neptal se. Segra jela v noci taxíkem a stavili, normalne řekla ze jede z práce, to stačilo. Pokud má benzínka otevřeno normalne bych tam zasla.

• Citovat
  • Upravit
7904
27.1.21 23:09
@Anonymní píše:

Já jsem úplně zapomněla, že se nesmí ven. Chodím ven normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.21 23:09

Svihnul jsem chtěla napsat…

• Citovat
  • Upravit
451
27.1.21 23:17

Tak se ti holt někam zaběhl pes, kterého venčíš ;) Ale vážně…děláš si srandu? Mas pocit, ze policajti na tebe zrovna čekají? A i kdyby…tak když jim tohle řekneš, tak je úplně odelas… :) Hlavně si vem roušku stresmenko :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14621
27.1.21 23:19

Garantuju ti, že když ten důvod na policajty vybalíš, nechají tě bez doplňujících otázek pokračovat na benzínku :D Při zpáteční cestě už se budeš moct prokázat proviantem a účtenkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
27.1.21 23:24

On je ještě ten zákaz? :think:

Jsem včera byla venku po jedenácté, dokonce jsem míjela měšťáky, myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
27.1.21 23:26

Normálně tam jdi. Já bych šla. Normálně nikam v noci nechodím, ale v tomhle případě by mi mohl policajt políbit zadek. :mrgreen:
A mě by teda na noc jeden tampon nestačil :nevim: Chodím v noci čůrat a při té příležitosti si vždy tampon měním. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
27.1.21 23:34

Ano, kamarád dostal pokutu 2 tisíce, nějak mu nedošlo, že jsou omezený vycházky a zapomněl se u jinýho kámoše :roll: HK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.21 23:35

Kamaradka se vracela ze sveho podniku kolem 22:15. Zastavila ji hlidka, ale bohuzel nemohla nijak na miste prokazat, ze jede ze sve firmy, kde ji zdrzel konferenci hovor. Dobre ctyti hodiny se s ni popotahovali :roll: ja v dnesni dobe bych si v dnesni dobe radeji vystala kalhotky slamou, nez krvacet na fizlarne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA