Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ja furt rikam, ze korona bude mit vic pacosu u psychiatru a psychologu, nez na ventilatorech.
@Svistice Ptám se úplně normálně. Proste jsem to nečekala, dostala jsem to večer po zákazu a z kabelky jsem vyštrachala poslední tampon. Jen se bojím pokuty.
@Anonymní píše:
@Svistice Ptám se úplně normálně. Proste jsem to nečekala, dostala jsem to večer po zákazu a z kabelky jsem vyštrachala poslední tampon. Jen se bojím pokuty.
Tak pokud nevydrzis na jednom tamponu do rana, tak bud jdi na benzinku nebo si strc do kalhotek nejakou improvizovanou vlozku. ![]()
Nic vic nevymyslis.
To jako vážně???
No hele, jestli ty tampony fakt potřebuješ, tak za tenhle argument ti snad ani nikdo dat pokutu nemůže, maximálně policajty dost pobavíš ![]()
@Svistice píše:
Ja furt rikam, ze korona bude mit vic pacosu u psychiatru a psychologu, nez na ventilatorech.
Neznám, manželům tatínek sebou doma minule stihnul, zavolal nám o pomoc, normalne tam samozřejmě manžel jel. Asi ho tam kuli zákazu vycházení nenechám ležet do rána. Nikdo ho nastavil, neptal se. Segra jela v noci taxíkem a stavili, normalne řekla ze jede z práce, to stačilo. Pokud má benzínka otevřeno normalne bych tam zasla.
@Anonymní píše:
Já jsem úplně zapomněla, že se nesmí ven. Chodím ven normálně.
Tak se ti holt někam zaběhl pes, kterého venčíš
Ale vážně…děláš si srandu? Mas pocit, ze policajti na tebe zrovna čekají? A i kdyby…tak když jim tohle řekneš, tak je úplně odelas…
Hlavně si vem roušku stresmenko
![]()
Garantuju ti, že když ten důvod na policajty vybalíš, nechají tě bez doplňujících otázek pokračovat na benzínku
Při zpáteční cestě už se budeš moct prokázat proviantem a účtenkou ![]()
On je ještě ten zákaz? ![]()
Jsem včera byla venku po jedenácté, dokonce jsem míjela měšťáky, myslím.
Normálně tam jdi. Já bych šla. Normálně nikam v noci nechodím, ale v tomhle případě by mi mohl policajt políbit zadek. ![]()
A mě by teda na noc jeden tampon nestačil
Chodím v noci čůrat a při té příležitosti si vždy tampon měním. ![]()
Ano, kamarád dostal pokutu 2 tisíce, nějak mu nedošlo, že jsou omezený vycházky a zapomněl se u jinýho kámoše
HK
Kamaradka se vracela ze sveho podniku kolem 22:15. Zastavila ji hlidka, ale bohuzel nemohla nijak na miste prokazat, ze jede ze sve firmy, kde ji zdrzel konferenci hovor. Dobre ctyti hodiny se s ni popotahovali
ja v dnesni dobe bych si v dnesni dobe radeji vystala kalhotky slamou, nez krvacet na fizlarne
Ahoj, znáte někoho, kdo by dostal pokutu za porušení zákazu nočního vycházení?
Dostala jsem MS od 8 dni dříve, potřebovala bych zabehnout na benzínku, kterou mám 3 minuty cesty od domu, ale mám strach