Dáváte předškoláky do školky

61
24.1.21 19:33

Dáváte předškoláky do školky

Ahoj, chci se zeptat, zda všichni vaše předškoláky dáváte do školky v této kovid době?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3899
24.1.21 19:36

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30978
24.1.21 19:37

Loni muj predskolak sel hned jak to slo. Ted davam i triletacku. Nemam moc na vyber, jsem v praci. Kdybych byla na RD, tak predskolaka bych urcite davala, mit trilete a byt na RD, tak bych si to asi rozmyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
24.1.21 19:38
@xvitko13 píše:
Ahoj, chci se zeptat, zda všichni vaše předškoláky dáváte do školky v této kovid době?

Ne.
Sem blbá 8o Vždyť já nemám předškolačku! Omlouvám se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
24.1.21 19:41

@Hedvikaaa a řešíte to individuálním studiem - přezkušováni atd? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
24.1.21 19:44

@xvitko13 u nas se to neresi vubec, naopak je zadouci, ze je deti co nejmene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
24.1.21 19:49
@xvitko13 píše:
@Hedvikaaa a řešíte to individuálním studiem - přezkušováni atd? Děkuji

Já se omlouvám, já nemám předškolačku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.1.21 19:51

Dávám předškolačku i tříletou. Mít je doma, tak nás jebne všechny. Holky nutně potřebují dětskou společnost.

• Citovat
  • Upravit
61
24.1.21 19:51

Ted je mesic doma, od unora uz nejspis pujde kvuli socializaci. Ve skolce se k tomu stavi neutralne, dostali jsme pracovni sesity a procvicujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8756
24.1.21 19:56

Dávám predskolaka i mladšího. U nás se po měsíci absence dávají pracovní listy, jinak se to ale neřeší, nikdo nikoho nenutí tam děti dávat. Jen se teda predskolaci musí řádně omlouvat, ale důvody a četnost absence nikdo neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
24.1.21 19:58

Na podzim byl 6 týdnů doma (ale byl tak dlouho nachlazený, takže by byl stejně doma), teď chodí od tohoto týdne. Doma jsme se vždy snažili něco dělat, ale stejně pravděpodobně bude mít odklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
24.1.21 20:03

Ano, davam normlne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
24.1.21 20:12

Ano, chodí normálně a chodila i na jaře, kdy ještě předškolačka nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15257
24.1.21 20:14

@xvitko13 Myslím, že je tu několik diskuzi na tohle téma, ano dávám předškolacku do školky, už tak je to hrozné, tolik omezení, aspoň že do té školky může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.21 20:14
@xvitko13 píše:
@Hedvikaaa a řešíte to individuálním studiem - přezkušováni atd? Děkuji

Individuálním studiem v MŠ, hahaha… Měla jsem dva předškoláky na IV v povinném předškolním roce, ve dvou odlišných časových úsecích. Školka má dle naší platné legislativy právo na OVĚŘENÍ výstupů, což by mělo probíhat pouze formou pohovoru s rodičem, že si to ředitelky některých státních MŠ vykládají po svém, to už je věc druhá. Mám tedy jednu zkušenost neutrální a druhou velmi pozitivní. Vliv MŠ na další úspěch v životě dítěte se velmi přeceňuje. Týká se to i celé té slavné socializace. Mám pedagogické vzdělání. Zdravé dítě v klasické státní škole, autistu v domácím vzdělávání. Přezkoušení se týká až dětí, které se vzdělávají individuálně v rámci ZŠ, SŠ. Doporučuji mateřinky a jejich vliv neprožívat, ani nepřeceňovat :nevim: Pokud sdílíte domácnost s kýmkoliv rizikovým, tak bych rozhodně preferovala zdraví.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA