Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moje kolegyně dost často přidává fotky, kde nějakým způsobem odkazuje na našeho dalšího kolegu. Například někam spolu jdou, ona to místo vyfotí s tím, že děkuje za pekne odpoledne. Na té fotce není přímo ten kolega, ale my to víme. Případně vyfotí něco od něj apod. Jeho manželka to samozřejmě neví, ale ta kolegyně je do kolegy zamilovaná a občas spolu taky něco mají. A jestli vám pripadaji dvacatnici stáří na instagram, tak si ti cifru vynasobte aspon dvakrát a budete se blížit k tomu, kolik je těmhle dvěma kolegům. O věku to totiž vážně neni. Takže já bych se na pozoru měla, je to fakt divny…
No já si dovolím tady s ostatníma nesouhlasit, že hledáš problémy kde nejsou. Tohle by se mi rozhodně taky nelibilo, není to nic hroznyho pokud partnerovi věříš, spíš bych si s ním promluvila jak to vidí on, tady tento nátlak té holky. Pokud nijak mohl by ji přece třeba říct že už není potřeba se v tom tricku fotit a zase ho označovat, důležitý je aby se to nějak nestupňovalo. Prostě by ji mohl dát nějakou stopku. Věřím, že je to neprijemny, ale neboj se, nejspíše to s ním nic extra nedělá, maximálně mu to přidává na egu.
Ježiš tak ho má ráda, a? Kdybys netrávila čas u instáče a fejsu a dalších kravin, ze kterých jen hysterčíš, tak bys udělala lépe. A kdybys polovinu toho času, co strávíš na socsítích věnovala „sebevzdělávání“, nemusela bys psát omluvu za pravopisné či interpunkční chyby. Tohle fakt nechápu - asi jsem moc starej a nemoderní na tuhle dobu!
Hele s tim nic neuděláš, ona ho chce očividně sbalit a záleží jen na něm jestli se nechá nebo ne, ty můžeš tak maximálně doufat, že přítel má rozum, každopádně nemá smysl se tim nějak zabývat, protože čim víc ona uvidí, že si nejseš jistá, tim víc se bude snažit…
Naštěstí nemám žádný sociální sítě a mám svatej klid…
A čeho se bojíš. Že ho ta holka sbalí? K tomu jsou vždycky potřeba dva a sociální sítě k tomu nepotřebují. Když Tě bude chtít partner podvést, tak to udělá a Ty tomu nezabráníš. Takže se hoď do klidu a vykašli se na tu holku. Neuděláš s tím fakt nic.
@Piju čaj trochu se toho bojim ano, ale zase ja mu verim. Uz by me dost casu a prilezitosti to udelat a nic. Jen je to tezky to nechat byt.
@RacionalniMuz píše:
Ježiš tak ho má ráda, a? Kdybys netrávila čas u instáče a fejsu a dalších kravin, ze kterých jen hysterčíš, tak bys udělala lépe. A kdybys polovinu toho času, co strávíš na socsítích věnovala „sebevzdělávání“, nemusela bys psát omluvu za pravopisné či interpunkční chyby. Tohle fakt nechápu - asi jsem moc starej a nemoderní na tuhle dobu!
Ano mami…
Pokud jsi si jista, ze z partnerovi strany uz zadna naklonnost neni, tak bych si ji na insta blokla a hotovo. Jeji prispevky preci vidis jen kdyz ji sledujes, ne?
Haleluja!