Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Maminky, mela bych dotaz. Nechavaly jste si posilat postylku z druhe ruky pres postu nebo kuryra? Nejake zkusenosti, na kolik to asi vyjde? Moc dekuji
Kolik stoji ta postylka?
Pokud to neni z eshopu bez postovneho, tak bych nekoupila.
Muj muz ted kupoval kolo a jen za poslani 400,–
Postylka me vyjde na 1100kc a ma asi 23kg. Divala jsem se samozřejmě na cenik posty ale bojim se, ze by to nakonec bylo vice a to uz seo nevyplatí
Postylka me vyjde na 1100kc a ma asi 23kg. Divala jsem se samozřejmě na cenik posty ale bojim se, ze by to nakonec bylo vice a to uz seo nevyplatí
Nová postýlka je od 1000kč, okolo 1300Kč už kvalitní a poštovné 68kč při platbě na účet. Opravdu se nějaký bazar vyplatí kupovat?
@jakanas Neresim tady, zdali kupovat postylku z druhe ruky nebo ne. Je to postylka, ktera původně stoji okolo 2500kc bez matrace. Ja ji muzu mit za 1100 i s matraci v top stavu. Mam ji uz vyhlidnutou a ma moznost sundani bocnice, coz ty levnejsi varianty nektere nemaji. Dekuji ale za komentar ![]()
@mumi91 píše:
@jakanas Neresim tady, zdali kupovat postylku z druhe ruky nebo ne. Je to postylka, ktera původně stoji okolo 2500kc bez matrace. Ja ji muzu mit za 1100 i s matraci v top stavu. Mam ji uz vyhlidnutou a ma moznost sundani bocnice, coz ty levnejsi varianty nektere nemaji. Dekuji ale za komentar
A na co se vlastně ptáš? cenu poštovného jsi už zjistila, kým to pošleš je jedno, když to rozmlátí tak to stejně nikdo neproplatí. Bohužel postýlky jsou jeden ze sortimentu který při přepravě poškodí velmi často i v originálním balení, na tož tak při domácím.
A používat starou ( beztak několikrát prochcanou) matraci na kterém minimálně už tři roky někdo spal…
![]()
Zadej si to do kalkulátoru zásilek na stránkách ČP. Ale myslím, že víc než 200Kč poštovné nebude. Taky jsem kupovala postýlku z bazaru, byla ale cestovní a ne tak drahá.
@jakanas
vy se asi hodne nudite. Ptala jsem se na zkusenosti se zasilanim u české posty nebo naopak kuryrem. A postylka a matrace jsou pouze chvili používané, s ochranouou folii a navic je to pani, kterou znam. Takze opet vam dekuji za vas velice prispevny komentar a uz nekomentujte ![]()
Dobrý den, já jsem taky chtěla koupit postýlku z bazaru z P8 na P4 chtěl prodávající za dovoz 300 Kč. Objednala jsem ji pak na netu a chtěla jsem to poslat kurýrem, ale pak mi napsali, že to nevezmou, že je to pro ně velká zásilka, takže to muselo jít poštou jako balík do ruky. Já ale měla dopravu zadara. Jen jsem chtěla říct, že ne každý kurýr to přepraví.