Posílání přihlášek poštou.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den, chodím do devítky a mamka teď jela dát přihlášky na poštu. Strašně se bojím, že se tam nedoručí..
Má s tím někdo zkušenost? Přišli tam nebo ne?
platí datum z podání na poštu. Neozvou se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud to pošle doporučeně, budeš mít na lístku trasovací číslo, pod kterým si můžeš zkontrolovat, jestli a kdy to doručili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, chodím do devítky a mamka teď jela dát přihlášky na poštu. Strašně se bojím, že se tam nedoručí..
Proč by neměly dojít? Stačí doporučeně. Jinak nám třeba potvrzení že školy přišlo spolu s pozváním na přijímačky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ač se to zdá k neuvěření, různé formy komunikace existovali i před internetem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Mamka to pošle doporučeně. Snad budeš vše ok.
to bude ok
, já nesla dneska a paní říkala že už vše posílají do mailu. prý budou posílat kolem 15. března kam se má syn dostavit na přijímačky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
klid, taky jsem před lety posílala holce přihlášku poštou
dávala si přihášku mimo místo bydliště a kvůli odevzdání papíru fakt nebudu cestovat přes půl republiky
přihlášku jsem posílala s předstihem, to vy taky. posílala jsem ji doporučeně, to předpokládám, že tvoje máma taky udělá (jinak by obálku mohla hodit do nejbližší schránky a ne s ní chodit na poštu). já ji posílala s dodejkou, ale není podmínkou. jak už tu bylo psáno, na netu si můžeš svoji přihlášku sledovat pomocí podacího čísla. nám se ze školy mailem ozvali, ale povinnost školy to není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud to pošle doporučeně, bude to v pořádku. Přeji hodně štěstí u přijímaček! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit