Posílání přihlášek poštou.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@smajlik345 Teď mi to ukazuje, že jednu doručily a druhá nic…
Zajdi v pondělí na poštu a uvidíš. A jestli má být přihláška do pátku ve škole, tak v úterý nebo ve středu jim zavolej nebo napiš email zda přihláška došla či ne
- Citovat
- Upravit
@smajlik345 píše:
Zajdi v pondělí na poštu a uvidíš. A jestli má být přihláška do pátku ve škole, tak v úterý nebo ve středu jim zavolej nebo napiš email zda přihláška došla či ne
Uvidím no, snad se to v pondělí dopoledne hne maximálně tam zajdu.
- Citovat
- Upravit
Mamka mi řekla, že je to normální, že to jednu neukazuje, že se to stává a že jsou určitě obě na cestě. Je to možné? Mamka mi říká, že to mají blbě udělaný..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mamka mi řekla, že je to normální, že to jednu neukazuje, že se to stává a že jsou určitě obě na cestě. Je to možné? Mamka mi říká, že to mají blbě udělaný..
přestan to řešit, stejně je víkend, zbytečně doma prudíš. Mají na to týden, to doručit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přihlášky maj bejt ve školách do 1. března, ne? Takže fůra času.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetraJ píše:
Přihlášky maj bejt ve školách do 1. března, ne? Takže fůra času.
navíc se bere datum odeslání
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
navíc se bere datum odeslání
A mohu se zeptat ještě na jednu věc? Mně to píše u toho jednoho, že je doručený (a u toho nějaká adresa pošty), takže to ještě po víkendu dovezou do ty školy?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A mohu se zeptat ještě na jednu věc? Mně to píše u toho jednoho, že je doručený (a u toho nějaká adresa pošty), takže to ještě po víkendu dovezou do ty školy?
A kdy jindy. I kdyz nevim, jak to tam mas, klidne to muze byt uz ve skole
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
A kdy jindy. I kdyz nevim, jak to tam mas, klidne to muze byt uz ve skole
Ukazuje mi to, že to není na adrese školy, ale na nějaký poště.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ukazuje mi to, že to není na adrese školy, ale na nějaký poště.
Tak je to na poste, boze uz. Musi si to vzít postacka a dorucit. Co furt resis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže ještě jinak jedna přihláška se ani nehla a druhá přihláška je na nějaký poště ve městě ve kterém se škola nachází. Dost mě zajímá proč tam není i ta druhá…