Poslat cukroví poštou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17013
23.11.11 15:02
Alenka píše:
monika32 píše:
Alenka píše:
Pokud to řádně zabalíte, vyplníte vzduchové prostory, dáte protinárazovou folíi - bublinku, aby s tím neotřásl pád, tak věřím, že to přijde v pořádku. Posílám skleněné věci denně, nikdy jsem na to nelepila křehké, protože je naprosto zbytečné, balík musí vydržet pád z určité výšky. Ještě se mi nestalo, že by se něco rozbilo. Je to pouze o důkladném zabalení, nic víc.
No sklo a cukroví je ale sakra rozdíl… Sklo posílám také a často, ale to jde pořádně zabalit, proložit… Už se vidím, jak balím rohlíčky.. Takže nesrovnávat jablka s hruškama… Jinak loni na aukru bylo jako každý rok spouuuusta lidí, co nadávali, že jim přišly drobky… Občas to ale pošta doručí i v normálním stavu, záleží, kdo dostane onen balík do rukou…
Jasně souhlasím, že sklo je něco jiného než cukroví. Je fakt, že jsem to nikdy neposílala, ale stejně si myslím, že by to mohlo vydržet. Je jasný, že nikdo nebude balit jednotlivé rohlíčky. No, schválně to testnu, jak upeču cukroví, tak stoh rohlíčků (ty považuju za nejkřehčí) zabalím a pustím to z výšky. No a je možný, že pak vyhledám tuto diskuzi a kajícně nasypu si drobky z rohlíčků na hlavu.

Když to pustíš z toho metru co má křehké vydržet, můžeš péct znova… A zrovna u rohlíčků by mě trefilo :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
23.11.11 17:39

No tak to teda nevím holky, jak to mám udělat. Já to cukroví chciiiiiiii

• Citovat
  • Upravit
marra
23.11.11 17:49

Minulej rok,jsem si nechala napect online :lol: a prislo cukrovi bez uhony,a t jsem tam mela plnene,a rohlicky,pernicky vse mozne,krabice byla narvana k prasknuti,takze cukrovi nemelo snahu litat,a prvni bylo obalene v bublinkach,a pak dano do krabice,a pak jeste v bublinkach :lol: super,klidne si nechej poslat :palec:

• Citovat
  • Upravit
1938
23.11.11 21:21
marra píše:
Minulej rok,jsem si nechala napect online :lol: a prislo cukrovi bez uhony,a t jsem tam mela plnene,a rohlicky,pernicky vse mozne,krabice byla narvana k prasknuti,takze cukrovi nemelo snahu litat,a prvni bylo obalene v bublinkach,a pak dano do krabice,a pak jeste v bublinkach :lol: super,klidne si nechej poslat :palec:

No vida!!!!! A pak že to nejde!!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová