Poslat cukroví poštou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Caty
23.11.11 09:47

Poslat cukroví poštou???

AHoj holky, mám dotaz. Posílala jste nebo Vám přišlo někdy cukroví poštou? Chci si objednat u kamarádky, ale nevím, jak ho doručit. Bojím se, aby z toho nepřišla fašírka. Posílala jste třeba nějak jinak než poštou? PPL a podobně? Moc díky za info.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9994
23.11.11 09:49

Tak to bych teda určitě neriskovala, i když kdoví, třeba se dozvím, že s tím má někdo dobré zkušenosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
23.11.11 09:53

tak vyloženě poštou asi ne.. To jsem měla strach i když mi posílali kosmetiku. Ale kurýrem by to jít mohlo.. Když na to napíše křehké, neklopit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
23.11.11 09:56

To bych taky neriskovala,vím jak se s balíčkama zachází i když je tam nápis křehké..a tohle je víc než křehké,vadí i otřesy…
Co to poslat po řidiči autobusu? my si takhle posílaly i s Prahy do Brna věci,poprosí řidiče,dá mu na cigára,napíše si značku a zavolá ti to + kde a v kolik bude na místě.Nestalo se,že by nám něco odmítl. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
23.11.11 10:08
Ivoka píše:
To bych taky neriskovala,vím jak se s balíčkama zachází i když je tam nápis křehké..a tohle je víc než křehké,vadí i otřesy…
Co to poslat po řidiči autobusu? my si takhle posílaly i s Prahy do Brna věci,poprosí řidiče,dá mu na cigára,napíše si značku a zavolá ti to + kde a v kolik bude na místě.Nestalo se,že by nám něco odmítl. :palec:

To je výborný nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
23.11.11 10:28
Caty píše:
AHoj holky, mám dotaz. Posílala jste nebo Vám přišlo někdy cukroví poštou? Chci si objednat u kamarádky, ale nevím, jak ho doručit. Bojím se, aby z toho nepřišla fašírka. Posílala jste třeba nějak jinak než poštou? PPL a podobně? Moc díky za info.

já posílala poštou a došlo to bez úhony, nechala jsem na to narazit křehké neklopit a posílala jsem to několikrát a bez problémů. Dokonce i sestavená perníková chaloupka došla v celém nezničeném stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
23.11.11 10:32

taky jsem posilala synovi vloni postou a doslo to bez uhony.asi musi byt ta krabice uplne plna,aby to nemelo sanci v ni litat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
23.11.11 10:33

Pokud to řádně zabalíte, vyplníte vzduchové prostory, dáte protinárazovou folíi - bublinku, aby s tím neotřásl pád, tak věřím, že to přijde v pořádku. Posílám skleněné věci denně, nikdy jsem na to nelepila křehké, protože je naprosto zbytečné, balík musí vydržet pád z určité výšky. Ještě se mi nestalo, že by se něco rozbilo. Je to pouze o důkladném zabalení, nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
23.11.11 10:38

Já zírám, to bych vážně neřekla, že cukroví přežije transport poštou. Mě stačí kolikrát jen trochu klepenou krabicí a už se mi to sype. Třeba vanilkový rohlíčky, ty jsou jak dech. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
23.11.11 10:39

trochu klepnout - oprava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
23.11.11 10:49
Alenka píše:
Pokud to řádně zabalíte, vyplníte vzduchové prostory, dáte protinárazovou folíi - bublinku, aby s tím neotřásl pád, tak věřím, že to přijde v pořádku. Posílám skleněné věci denně, nikdy jsem na to nelepila křehké, protože je naprosto zbytečné, balík musí vydržet pád z určité výšky. Ještě se mi nestalo, že by se něco rozbilo. Je to pouze o důkladném zabalení, nic víc.

No sklo a cukroví je ale sakra rozdíl… Sklo posílám také a často, ale to jde pořádně zabalit, proložit… Už se vidím, jak balím rohlíčky.. Takže nesrovnávat jablka s hruškama… Jinak loni na aukru bylo jako každý rok spouuuusta lidí, co nadávali, že jim přišly drobky… Občas to ale pošta doručí i v normálním stavu, záleží, kdo dostane onen balík do rukou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
23.11.11 11:36
monika32 píše:
Alenka píše:
Pokud to řádně zabalíte, vyplníte vzduchové prostory, dáte protinárazovou folíi - bublinku, aby s tím neotřásl pád, tak věřím, že to přijde v pořádku. Posílám skleněné věci denně, nikdy jsem na to nelepila křehké, protože je naprosto zbytečné, balík musí vydržet pád z určité výšky. Ještě se mi nestalo, že by se něco rozbilo. Je to pouze o důkladném zabalení, nic víc.
No sklo a cukroví je ale sakra rozdíl… Sklo posílám také a často, ale to jde pořádně zabalit, proložit… Už se vidím, jak balím rohlíčky.. Takže nesrovnávat jablka s hruškama… Jinak loni na aukru bylo jako každý rok spouuuusta lidí, co nadávali, že jim přišly drobky… Občas to ale pošta doručí i v normálním stavu, záleží, kdo dostane onen balík do rukou…

Jasně souhlasím, že sklo je něco jiného než cukroví. Je fakt, že jsem to nikdy neposílala, ale stejně si myslím, že by to mohlo vydržet. Je jasný, že nikdo nebude balit jednotlivé rohlíčky. No, schválně to testnu, jak upeču cukroví, tak stoh rohlíčků (ty považuju za nejkřehčí) zabalím a pustím to z výšky. No a je možný, že pak vyhledám tuto diskuzi a kajícně nasypu si drobky z rohlíčků na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
23.11.11 11:53
Alenka píše:
monika32 píše:
Alenka píše:
No sklo a cukroví je ale sakra rozdíl… Sklo posílám také a často, ale to jde pořádně zabalit, proložit… Už se vidím, jak balím rohlíčky.. Takže nesrovnávat jablka s hruškama… Jinak loni na aukru bylo jako každý rok spouuuusta lidí, co nadávali, že jim přišly drobky… Občas to ale pošta doručí i v normálním stavu, záleží, kdo dostane onen balík do rukou…
Jasně souhlasím, že sklo je něco jiného než cukroví. Je fakt, že jsem to nikdy neposílala, ale stejně si myslím, že by to mohlo vydržet. Je jasný, že nikdo nebude balit jednotlivé rohlíčky. No, schválně to testnu, jak upeču cukroví, tak stoh rohlíčků (ty považuju za nejkřehčí) zabalím a pustím to z výšky. No a je možný, že pak vyhledám tuto diskuzi a kajícně nasypu si drobky z rohlíčků na hlavu.

To nemůžou přežít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
23.11.11 12:17

určitě poslat, napíšu ti do SZ mou adresu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
23.11.11 15:02
Alenka píše:
monika32 píše:
Alenka píše:
Jasně souhlasím, že sklo je něco jiného než cukroví. Je fakt, že jsem to nikdy neposílala, ale stejně si myslím, že by to mohlo vydržet. Je jasný, že nikdo nebude balit jednotlivé rohlíčky. No, schválně to testnu, jak upeču cukroví, tak stoh rohlíčků (ty považuju za nejkřehčí) zabalím a pustím to z výšky. No a je možný, že pak vyhledám tuto diskuzi a kajícně nasypu si drobky z rohlíčků na hlavu.

Když to pustíš z toho metru co má křehké vydržet, můžeš péct znova… A zrovna u rohlíčků by mě trefilo :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová