Poslíčci 32. týden těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
7.9.11 18:15
marmelada78 píše:
Tak jsem z toho teď taky zmatená.. Jsem ve 30.tt. Několikrát za den cítím tvrdnutí břicha. Nenazvala bych to jako bolestivé, spíše nepříjemné. Ale vyloženě bolestivé ne. Nezávisle na tom mívám občas - cca 1× za 3 dny poměrně hodně silné bolesti - jakoby menstruační bolest ale silnější, která trvá třeba 1-1,5 hod. Někdy mě to vzbudí i v noci. To jsou poslíčci?
S MUDrou jsem to probírala, mám nadávkováno 8 tablet hořčíku denně.

Meli by to byt poslicci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.9.11 18:19

ja jsem zacala 36 tt a musim rict, ze jsem z tech poslu uz unavena :roll: .
Hehe, taky jsem musela dva dny na zpet rozdychavat, nastesti tepla sprcha pomohla. Jeste par tydnu a budu moct dychat, behat, skakat :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
7.9.11 18:21
Weru píše:
Hehe, taky jsem musela dva dny na zpet rozdychavat, nastesti tepla sprcha pomohla. Jeste par tydnu a budu moct dychat, behat, skakat :dance: :lol:

myslím že moc skákat po porodu nebudeš :) teda pokud nechceš aby ti něco vypadlo :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.9.11 18:23
Saroya píše:
Weru píše:
Hehe, taky jsem musela dva dny na zpet rozdychavat, nastesti tepla sprcha pomohla. Jeste par tydnu a budu moct dychat, behat, skakat :dance: :lol:
myslím že moc skákat po porodu nebudeš :) teda pokud nechceš aby ti něco vypadlo :roll: :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: tak aspon behat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
7.9.11 19:45

Tak holky,co to asi bylo?spiš ty posličky že?kdyby kontrakce,tak by to začalo byt pravidelne…a to o vikendu se stehujeme,tak ja max.ponesu svou kabelku a dite bude u babičky..v ut jdu do poradny,určite to doktorovi řeknu a snad čipek bude odpovidat 32.tydnu,posledne byl v pořadku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
7.9.11 19:46

A ješte..pomaha mi zatim magnesko,ale venku sem ho nemela…doam hned lupla jeden a za 4 hodiny dalši a klepu..dobry.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
7.9.11 20:40
Nadka76 píše:
A ješte..pomaha mi zatim magnesko,ale venku sem ho nemela…doam hned lupla jeden a za 4 hodiny dalši a klepu..dobry.....

super, tak držím palce, ať vydržíte pěkně do termínu a netrápí tě bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
7.9.11 20:43
Weru píše:
Saroya píše:
Weru píše:
myslím že moc skákat po porodu nebudeš :) teda pokud nechceš aby ti něco vypadlo :roll: :oops:

byla bych šťastná, kdybych mohla normálně chodit a sedět :) ale třeba budeš fakt běhat a bude ti prima :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.9.11 23:55
Saroya píše:
Weru píše:
Saroya píše:
Weru píše:
byla bych šťastná, kdybych mohla normálně chodit a sedět :) ale třeba budeš fakt běhat a bude ti prima :wink:

Ja po cisari uz 7my den byla na prochazce 3 km. Nic me nebolelo, ale pak trochu telo stavkovalo a dostala jsem horecky, tak 3 dny, a pak jsem cvicila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.9.11 23:59
Nadka76 píše:
Tak holky,co to asi bylo?spiš ty posličky že?kdyby kontrakce,tak by to začalo byt pravidelne…a to o vikendu se stehujeme,tak ja max.ponesu svou kabelku a dite bude u babičky..v ut jdu do poradny,určite to doktorovi řeknu a snad čipek bude odpovidat 32.tydnu,posledne byl v pořadku…

Urcite poslicci - falesne kontrakce.
Zkus si zapisovat, pokud nejsou ty stahy pravidelny a nezkracuje se doba mezi nemi, tak jsou to poslicci, jedna kotrakce by mela trvat 1 min, i kdyz to muze byt take individualni.
Urcite to MUDrovi popis, kdyz jsem to rikala mgyndari, tak se usmal a rika, deloha stale trenuje :lol: . Tady se na zkracovani cipku, otevirani se a magnezko nehraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
8.9.11 10:15
Weru píše:
Nadka76 píše:
Zkus si zapisovat, pokud nejsou ty stahy pravidelny a nezkracuje se doba mezi nemi, tak jsou to poslicci, jedna kotrakce by mela trvat 1 min, i kdyz to muze byt take individualni.
Urcite to MUDrovi popis, kdyz jsem to rikala mgyndari, tak se usmal a rika, deloha stale trenuje :lol: . Tady se na zkracovani cipku, otevirani se a magnezko nehraje.

záleží asi taky v jakém týdnu, před tím 36.tt by se teda na to hrát mělo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
8.9.11 11:41

:think: No taky si myslím, že jsem to pochopila tak, že poslíčci a tvrdnutí břicha nevadí, pokud se u toho nezačnu otevírat.. 8-o Nebo jsem nepochopila jak to Weru myslí, že se na to nehraje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.9.11 12:41
Saroya píše:
Weru píše:
Nadka76 píše:
záleží asi taky v jakém týdnu, před tím 36.tt by se teda na to hrát mělo :think:

Ono to zkracovani/nezkracovani, otvirani/neotvirani neni nikdy smerodatny. Ja ani neverim,z e se to da nejak extreme oddalit. Za prve, kdo vi jestli zena, co bere magnezko by ho nebrala, zda by taky nakonec pak neprenasela stejne jako s magnezkem. Za druhy nekdo je otevrenej na 2 cm od 24 tt az do terminu, nekdo porodi do mesice. :nevim: . Navic znam dve holcicny, kterym MUDra kontrolovanim cipku zacala tyz den odchazet voda a rodily okolo 35 36 tt. Takze tady se nevrta do genitalii. A abych rekla pravdu ani v CR mi to Mudra nedelala, jen streptokoka. A to jsem vubec necitila byla jen na kraji.
Mozna ze zvedavosti bych chtela vedet jestli uz se tam dole neco deje, ale jinak mi to moc nechybi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.9.11 12:45
marmelada78 píše: :think: No taky si myslím, že jsem to pochopila tak, že poslíčci a tvrdnutí břicha nevadí, pokud se u toho nezačnu otevírat.. 8-o Nebo jsem nepochopila jak to Weru myslí, že se na to nehraje..

Neee, to nic. Ziju v jine zemi, tak jsem to jen dodala, ze se tady cipek nekontroluje.
Tvrdnuti a bolest v podbrisku, dale jen bolest v podbrisku - kontrakce ( moje dedukce s nastudovanych doktorskych clanku) , MOHOU, ale NEMUSI zpusobovat otvirani.
Ted je otazka. da se zastavit predcasny porod? Kdyby ano, tak nejsou zadne deti nedonosene, to je muj nazor :nevim: . ALe je to dikutabilni. Jiny kraj jiny mrav, sto lidi sto nazoru atd. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
8.9.11 13:56
Weru píše:
marmelada78 píše: :think: No taky si myslím, že jsem to pochopila tak, že poslíčci a tvrdnutí břicha nevadí, pokud se u toho nezačnu otevírat.. 8-o Nebo jsem nepochopila jak to Weru myslí, že se na to nehraje..
Neee, to nic. Ziju v jine zemi, tak jsem to jen dodala, ze se tady cipek nekontroluje.
Tvrdnuti a bolest v podbrisku, dale jen bolest v podbrisku - kontrakce ( moje dedukce s nastudovanych doktorskych clanku) , MOHOU, ale NEMUSI zpusobovat otvirani.
Ted je otazka. da se zastavit predcasny porod? Kdyby ano, tak nejsou zadne deti nedonosene, to je muj nazor :nevim: . ALe je to dikutabilni. Jiny kraj jiny mrav, sto lidi sto nazoru atd. :kytka:

jo, nevíme, jak by to bylo kdyby, ale tady v diskuzích nebo deníčcích jsem xkrát četla o rozběhlých předčasných porodech, které v nemocnici zastavili, na druhou stranu příliš častému vyšetřování v těhotenství spodem taky neholduju, ani můj doktor, takže asi nějaká zlatá střední cesta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí