Poslíčci 32. týden těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
8.9.11 14:05
Saroya píše:
Weru píše:
marmelada78 píše: :think: No taky si myslím, že jsem to pochopila tak, že poslíčci a tvrdnutí břicha nevadí, pokud se u toho nezačnu otevírat.. 8-o Nebo jsem nepochopila jak to Weru myslí, že se na to nehraje..
Neee, to nic. Ziju v jine zemi, tak jsem to jen dodala, ze se tady cipek nekontroluje.
Tvrdnuti a bolest v podbrisku, dale jen bolest v podbrisku - kontrakce ( moje dedukce s nastudovanych doktorskych clanku) , MOHOU, ale NEMUSI zpusobovat otvirani.
Ted je otazka. da se zastavit predcasny porod? Kdyby ano, tak nejsou zadne deti nedonosene, to je muj nazor :nevim: . ALe je to dikutabilni. Jiny kraj jiny mrav, sto lidi sto nazoru atd. :kytka:
jo, nevíme, jak by to bylo kdyby, ale tady v diskuzích nebo deníčcích jsem xkrát četla o rozběhlých předčasných porodech, které v nemocnici zastavili, na druhou stranu příliš častému vyšetřování v těhotenství spodem taky neholduju, ani můj doktor, takže asi nějaká zlatá střední cesta

A zastavili je doktori, anebo se porod zastavil sam :think: .
Vsak ano, lhala bych , kdyby mi rekl doktor, ze me koukne na cipek, tak bych neprotestovala, jsem zvedava. Ale taky vim, ze by to stejne nic neznamenalo. Navic pujdu nejspis na cisare, takze je mi to uplne prd platny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
8.9.11 14:06
Weru píše:
marmelada78 píše: :think: No taky si myslím, že jsem to pochopila tak, že poslíčci a tvrdnutí břicha nevadí, pokud se u toho nezačnu otevírat.. 8-o Nebo jsem nepochopila jak to Weru myslí, že se na to nehraje..
Neee, to nic. Ziju v jine zemi, tak jsem to jen dodala, ze se tady cipek nekontroluje.
Tvrdnuti a bolest v podbrisku, dale jen bolest v podbrisku - kontrakce ( moje dedukce s nastudovanych doktorskych clanku) , MOHOU, ale NEMUSI zpusobovat otvirani.
Ted je otazka. da se zastavit predcasny porod? Kdyby ano, tak nejsou zadne deti nedonosene, to je muj nazor :nevim: . ALe je to dikutabilni. Jiny kraj jiny mrav, sto lidi sto nazoru atd. :kytka:

Aha :lol: Takt teď už mi to dává smysl.. Tak hlavně at je vše jak má :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
8.9.11 16:40
Saroya píše:
zanetka2712 píše:
mě teda při tvrdnutí bříško bolelo a nebyly to zrovna malé bolesti
můj Mudr mi říkal, že tvrdnutí je v pohodě, pokud je málo časté a nebolestivé, mě nebolí :nevim:
je třeba kontrolovat jestli je v pohodě čípek, pokud jo, tak je to fuk - jak jsi to měla ty?

Tak mě tvrdtlo od 20 tt a často, jinak vše jsem měla ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
9.9.11 08:32
zanetka2712 píše:
Saroya píše:
zanetka2712 píše:
mě teda při tvrdnutí bříško bolelo a nebyly to zrovna malé bolesti
můj Mudr mi říkal, že tvrdnutí je v pohodě, pokud je málo časté a nebolestivé, mě nebolí :nevim:
je třeba kontrolovat jestli je v pohodě čípek, pokud jo, tak je to fuk - jak jsi to měla ty?
Tak mě tvrdtlo od 20 tt a často, jinak vše jsem měla ok

já teď v tom 28tt zaregistrovala asi dvě tvrdnutí, jináč nic, tak uvidíme, jak to bude dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
9.9.11 14:05

Mě tvrdne od asi 16tt a to u obou těhu.Poslíky jsem měla tak od 32tt a bylo to jak bolest při menzes,pomáhala mi teplá sprcha nebo vana.Ta je rozahnala :palec: .Ty poslední ale už ne,jela jsem rodit.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
1.10.11 17:15

ahoj holky, tak tady procitam dizkuze o posliccich a chtela bych se zeptat, jestli to muze byt treba i takova bolest jako kdyz se vam chce moc na zachod.(prujem) me se to stalo uz nekolikrat, musela jsem jit i 3× za den a to mam od 20tt tak trochu spis zacpu, kvuli tomu ze beru tabletky na zelezo. Je mi taky u toho vzdy slabo a potim se a musim si sednout. Zacalo to tento tyden (30tt). Neumim to srovnat, bricho mi asi nikdy netvrdlo tak nevim. Ziju mimo republiku, cipek se tu nekontroluje a magnesko se tu taky nedava, snad to neni predzvest necemu, cekam totiz dvojky a ty se muzou vylodit kdykoliv, tak ted nevim.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
1.10.11 17:23

Ahojky, můžou to být poslíčky, nebo jen tvrdnutí bříška a činnost dělohy, na což by pomohlo to magnézko no :think: Jinak já jsem měla taky v těhu zácpu, tak jsem brala čípky…
Takže ti asi ani moc neporadím no… může to být buď a nebo :nevim:
Ale každopádně držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
1.10.11 20:42

Mě doktorka vyšetřila čípek naposledy ve 26. týdnu, tady v ČR, ani mi to nevadilo, jsem v 37.tt, poslíčky mám tak od 32. týdne, vždy se stáhne děloha nahoře a chvíli to trvá, dokonce mi to na kontrolním monitoru nakreslilo krásný kopeček :-D , hledala jsem na webu a psali, že po 34. týdnu je možných i 30 takových nepravidelných stahů denně, zdá se mi to dost, nevím, jak hodně je info věrohodná :think: ,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.19 12:30

Ahojky, měla jste některá poslíčky od 32tt? Zhruba od poloviny těhu mi tvrdne břícho ale posledních pár dní mám i bolesti v podbřišku jako při měsíčkách. Včera jsem byla v poradně a CS0. Doktora jsem se nezeptala, dělal mi poslední screening a úplně jsem zapomněla :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí