Poslíčci moc brzy?

Klurynka25
3.5.15 12:27

Poslicci moc brzy?

Dobry den vsem zkusenym maminkam ;) vim ze na toto tema je tady toho spousta ale nenasla jse nic podobneho, tak potrebuji poradit. Jsem 27+5 cekam druhe dite u prvniho porod v pohode rodila sem 38tt prirozene vse slo jak ma a samo poslicky sem jeste nezazila jen tvrdnuti briska ale to mi utlumilo magnesium. Ale toho druhe tehu mam trosku narocnejsi magnesium beru od zacatku 3× denne a zabiralo ale najednou ne asi sem mela poslicky v patek cely den bricho mi tvrdlo kazdych 10-15 minut doba se nezkracovala ani se bolest nestupnovala bylo to furt stejne v sobotu dobry a vecer me chytlo boleni bricha a v krizi taky se mi jakoby hur dychalo citila sem se zvlastne ze se neco deje nakonec sem to zaspala. Ve 25tt sem mela uraz tak snad sem si stresem a vsim neprivolala blizici se porod :( myslite ze to jsou jen poslicci?.priprava tela.na porod? Neni to nejak brzy? :nevim: diky za vsechny nazory :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
3.5.15 12:47

@Klurynka25 Heled´být tebou, okamžitě se balím a jedu do porodnice.
Nejspíš děloha zahájila porodní činnost, je jen otázkou času, kdy porodíš. Může to být dnes, nebo zítra, pozítří…
Ano, jsou to poslíčci, ale mířící k porodu nejspíš.
Neblbni, raděj se běž nechat vyšetřit do nejbližší porodnice, at´ti natočí KTG a podívají se na mimčo. Je to moc brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
3.5.15 12:53

No me si minulý týden v nemocnici nechali dva dny kvůli lehcim problémům. Nakonec to nic nebylo, po kapackach hořčíku se mi břicho uklidnilo. Nemám rada nemocnice, z doktorů jsem nervózní, ale jsem rada, že jsem tam byla a vše je ok. Než mít 800g miminko…

• Citovat
  • Upravit
293
3.5.15 12:53

Tak jako lékařskou prohlídkou rozhodne nic nezkazís, ba naopak.Ale na druhou stranu na poslicky brzy neni, spousta zen je ma i driv nez 28.tt.Hlavně neplas, urcite se nic nedeje.Ale chces-li mit 100%jistotu, vyhledej lekare. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.5.15 12:55

Taky bych jela hned do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BQ
5845
3.5.15 12:56

@berry4 Úplný souhlas. @Klurynka25 Vem tašku a jeď někam na pohotovost!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klurynka25
3.5.15 12:59

Vzdycky mi to uklidni tepla vana, dneska je mi zatim fajn ale pro jistotu sice me to netesi protoze sem tam pred 14 dny lezela ale pro klid duse a zdrave miminko mi to zato stoji :)

• Citovat
  • Upravit
17675
3.5.15 13:07

Hele ja mela v patek a sobotu o dost menší problém, i tak jsem si pro klid duše zašla na porodní, ze jako to bolí, a čekala jsem něco ve smyslu „neplaste, nic to není“ - chyba lávky, od včera jsem, připojená na kapak a lezim. Takže byt tebou, raděj si zajdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
3.5.15 13:11

@Klurynka25 může to být něco, i nemusí. Já jsem mívala poslíčky i od 17tt (rodila jsem v termínu). Důležité je, aby nebyly změny na čípku, ale to sama nezjistíš, takže jdi raději do nemocnice na kontrolu čípku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
3.5.15 15:05

A teplou vanu nee. Pokud je to porod, tak to uspíší. Já byla v 32tt hospitalizována a rozjížděl se mi porod (hospitalizace ale byla s něčím jiným) a sestra říkala, že si nemám sprchovat břicho teplou vodou. V tvém případě bych zajela na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí