Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
a co teplá vana?
Vyzkoušela jsi už?
Třeba ti to pomůže.
Mě pomohla ![]()
Do poradny jdu příští čtvrtek,asi tam zítra zavolám a zeptám se.Už mi z toho hrabe
![]()
Anonymní píše:
Do poradny jdu příští čtvrtek,asi tam zítra zavolám a zeptám se.Už mi z toho hrabe![]()
Určitě zavolej, aspoń tě uklidní.
Já to mám taky a je to šílený.A navíc takový tlaky do zadku ještě,že mám pocit že se pos…
Ale jen v noci mě ty bolesti berou.Ale vždycky si vzpomenu na bolesti z prvního porodu a říkám si bude hůř,a mnohem hůř ![]()
Maminky,myslim,ze je to uplne normalni stav.Telo se chysta pomalu k porodu a muze to klidne trvat az do 40tt-nechci strasit,ale ja sama takto take trpela u pbou deti,stale polozena u dr a nikdy zadny nalez…Magnesko jsem brala cele tehu,prave kvuli temto pocitum,ale vim,ze ke konci uz mi ho dr vysadil,protoze by se tim mohl brzdit opravdu zacinajici porod.Jen nevim,od ktereho to bylo tyden-tusim ze od 37tt,kdy uz je jedno,jestli zena porodi.Hodne stesti,fakt s vama soucitim a preji stastny porod a zdraveho clovicka ![]()
Také jsem to tak mívala. Když jsem pak rodila doopravdy, tak jsem tomu nemohla do poslední chvíle uvěřit, myslela jsem si, že mě pošlou zpátky domů
Ale neboj, doma určitě neporodíš…
Ještě dodám, že dřív jsem neporodila…Přeju hodně štěstí a hezký porod.
Ahoj,já tě strašit nechci,ale já to měla taky tak tvrdnuti a bolestico ty popisuješ.Taky jsem si myslela že poslíčci.Ale u mě to byl už porod.Jak jsem šla na záchod měla jsem tam trochu krev tak jsem se vylekala a s manželem jsme v noci mazali do nemocnice.A tam mi řekli že rodím a že jsem otevřená.Do pár hodin tu byl Oliverek.
Byla jsem v 35tt.šlo na 36tt.Přeji hodně štěstí a moc se nepřepínej a lež.Držím palce. ![]()
Ahojte,potřebovala bych poradit.Končím 35 tt a již 3 dny mám každou noc poslíčky,trvá to tak většinou 3 hodiny a je to hrůza.Bolesti většinou tak po 2-5 minutách,párkrát se mi stalo že i 3 za minutu.Břicho mi tvrdne snad 50× i přez denna to jsem si už zvykla(asi od 18 tt),ale v noci to přechází až na křížové bolesti a takové divné tlaky dole.Beru magnezko ale učinek žádný.Na kontrole jsem byla před týdnem,čípek 25 mm a žádné otvírání.Nedovedu si představit,že budu mít takové noci dalších 5 týdnů
Vždycky se modlím,ať už je ráno a přestane to.Hrozně se bojím,že třeba porodím doma
Při prvním těhu jsem tohle vůbec nezažila,tak plaším.měli jste to taky tak a pak rodily třeba dřív?