Poslíčky jen večer?

637
15.9.12 17:39

Poslíčky jen večer?

Ahoj holky, prosím o radu. Poslední 4 dny mám poslíčky, silnější bolest než při MS v podbřišku, vždy celkem nepravidelně a jen tak 15 vteřin. Co mě mate, že příjdou vždycky jen večer, nikdy ne přes den. Když jdu spát, říkám si, že v noci určitě praskne voda a pojedem, ale nakonec to zaspím a ráno po bolení není ani památky. Máte některá takovou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
498
15.9.12 17:43

Mě teda posly taky přisly vzdy vecer mela jsem je tak uz 14 dnu pred porodem…pa teda jsem mela jednou vecer posly ze jsem se neumela narovnat a o pul 3 mepraskla voda v noci…a jelo se…|:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.9.12 17:53

U me se ted taky neco deje jen v noci, ale nejsem schopna rozpoznat, jestli to jsou posli, nebo se dite tak silene mele. Boli me tak ruzne zada, bricho…vetsinou to pak zaspim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.12 17:54

Já tedy nemám bolestivé poslíčky, ale tuhnutí břicha opravdu časté.. od včera slaboučké pobolívání a to ještě sem tam.. zítra termín porodu a jinak se nic neděje. Chtěla jsem vlastně hlavně napsat, že je mám přes den a večer se vždy vytratí… Je to divný a na palici :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
15.9.12 17:58

Děkuji za vaše zkušenosti :-) Já jsem měla první posly někdy ve 32.tt, ale to bylo jen na chvilku a jako při MS, nic moc. To co mívám teď večer je docela výrazná bolest. Obzvlášť, když sedím, v leže se bolest celkem vytrácí. No tak uvidíme, jestli nás malej prdelka poctí svou přítomností v dohledné době :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
15.9.12 17:59

Já to mám teď taky, myslím si, že je to spojené s únavou. Večer už přeci jen je to tělo unavené. Jakmile si lehnu do postele, tak se to uklidní a nic. mae

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
15.9.12 18:25

Já jsem tohle mívala též dokonce víc jak měsíc přes samotným porodem ;) vždy večer když jsem se natáhla jak se tělo uvolnilo tak jsem to cítila, kolikrát jsem plašila a počítala intervaly, kolikrát ani teplá vana nezabírala…
Kolem 39tt to přešlo asi na týden no a pak vlastně až do porodu (40+3tt) jsem to měla každý večer :lol: bála jsem se jak nepoznám, že rodím a nakonec odtekla voda tak jsem to bezpečně poznala ;)

No, ale pokud si nejsi jistá nebo máš obavy klidně se zastav u dr na prohlídku hlavně ať jsi v klidu a přeji hezký zbytek těhulkování :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí