Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nejsem si tím jistá… zda ti to někdo vyvolá.. pokud nemáš zdr. potíže tak nejspíše se…
poradím ti, umyj si okna po celém bytě ![]()
@mofiz píše:
Nejsem si tím jistá… zda ti to někdo vyvolá.. pokud nemáš zdr. potíže tak nejspíše se…poradím ti, umyj si okna po celém bytě
no ty okna… to se zase bojím, abych neohrozila mimi, skrz omotání pupečníku ![]()
@Anonymní píše:
no ty okna… to se zase bojím, abych neohrozila mimi, skrz omotání pupečníku
to by ses nesměla ani ohnout víš…
@Anonymní píše:
no ty okna… to se zase bojím, abych neohrozila mimi, skrz omotání pupečníku
Nechceš ohrozit mimino umýváním oken a bez mrknutí oka ho ohrozíš vyvoláním porodu, když ještě není připraveno…
K otázce, nelze to. Porod ti vyvolají kvůli zdravotním problémům, ale pokud tam přijdeš, že muž má zítra narozky a přál by si miminko, tak tě pošlou víškam. Ještě si to rozmysli, můžeš toho litovat celý život.
Příspěvek upraven 15.09.12 v 16:40
Pokud k tomu není zdravotní důvod, tak si myslím, že ne.Jen tak mimo, radši bych to dala přirozeně, třeba u mě ty bolesti u vyvol. byly neskutečný ![]()
Tak to pochybuju o tom, že ti to ho někdo vyvolá jen tak. Nehledě na to, že tělo není připraveny, takže to může být o dost bolestivětší a delší, než když se to rozjede samo od sebe
Tak to asi mimo zdravotních důvodů nepude.
jinak jedině si to vyvolat sama. ![]()
Teď mě napadlo, říct že se třeba stěhujete za týden do zahraničí, tak třeba by to pak udělali. ![]()
@LadyAnnBH týýý jo, tak to tady čtu a… co je blbost? To omotání pupečníku? Fakt? Já teda taky o tom slyšela, strašili mě i u prvního s tím… Fakt to nehrozí? A čím to, ež se to stane a pupečník se omotá? Fakt umývání oken neohrozí mimi ani v 37tt třeba? Jsu zatím ve 25tt a v týdnu jsem umývala okna a to jsem si od všech vyslechla… ![]()
Jinak zakladatelka…to vyvolání porodu nevím, ale modelky to taky nějak dělají jsem slyšela, ne? Rodí dřív, na císaře, aby ke konci jim nepopraskalo břicho…
Já mám teda spoustu známých, ketré rodily takto kvůli rodinným důvdů. třeba že manžel odjížděl na dlouho na služební cestu atd. ale pokaždé to byl zdlouhavý vyvolávaný porod…
Ahoj, mám známou a vím že to jde i mimo zdravotní rizika. Ale taky si hodně připlatila a nevím zda to udělá každý doktor…:-/
Tak určitě to nejde tak jednoduše. Kamarádka takhle rodila třetí dite u známého gynekologa. A já je malem prosila uz po termínu a ani náhodou. Stejne to vyvolávali ve. 41+5 a z toho jejich slavného přenášení ma problémy dodnes!!! Já uz tedy nikdy dyl nez 40+0 nerodim i kdybych měla zaplatit! Takže myslím, ze pokud nebude porodnic vstřícný, známy, nebo jinak motivovany, tak mas smulu!!
@Loll píše:
Nechceš ohrozit mimino umýváním oken a bez mrknutí oka ho ohrozíš vyvoláním porodu, když ještě není připraveno…
timhle si jen zadelas na komplikace pri porodu
@majinka69 co se dela pri myti oken za zvlastni pohyby, ze by se kvuli tomu omotal pupecnik kolem krku ditete? hybanim rukou a lezenim na zidli se to opravdu nestane.
Holky, nechaly jste si některá vyvolat porod v 38tt? Aniž by jste musela, jen kvůli třeba datumu atd.? Nebo třeba rodinné věci… nechci to moc rozebírat. Jde to domluvit v porodnici? Jsou na to nějaké zákony? Jen se ptám, prosím neodsuzujte mě..