Dřívější porod na přání

Anonymní
15.9.12 16:32

dřívější porod na přání

Holky, nechaly jste si některá vyvolat porod v 38tt? Aniž by jste musela, jen kvůli třeba datumu atd.? Nebo třeba rodinné věci… nechci to moc rozebírat. Jde to domluvit v porodnici? Jsou na to nějaké zákony? Jen se ptám, prosím neodsuzujte mě..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3542
15.9.12 16:34

Nejsem si tím jistá… zda ti to někdo vyvolá.. pokud nemáš zdr. potíže tak nejspíše se…

poradím ti, umyj si okna po celém bytě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.12 16:35
@mofiz píše:
Nejsem si tím jistá… zda ti to někdo vyvolá.. pokud nemáš zdr. potíže tak nejspíše se…poradím ti, umyj si okna po celém bytě :lol:

no ty okna… to se zase bojím, abych neohrozila mimi, skrz omotání pupečníku :(

• Citovat
  • Upravit
2063
15.9.12 16:38

Vůbec se neboj, tohle jsou jen smyšlené blbosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
15.9.12 16:38
@Anonymní píše:
no ty okna… to se zase bojím, abych neohrozila mimi, skrz omotání pupečníku :(

to by ses nesměla ani ohnout víš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
15.9.12 16:39
@Anonymní píše:
no ty okna… to se zase bojím, abych neohrozila mimi, skrz omotání pupečníku :(

Nechceš ohrozit mimino umýváním oken a bez mrknutí oka ho ohrozíš vyvoláním porodu, když ještě není připraveno…

K otázce, nelze to. Porod ti vyvolají kvůli zdravotním problémům, ale pokud tam přijdeš, že muž má zítra narozky a přál by si miminko, tak tě pošlou víškam. Ještě si to rozmysli, můžeš toho litovat celý život.

Příspěvek upraven 15.09.12 v 16:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
15.9.12 16:40

Pokud k tomu není zdravotní důvod, tak si myslím, že ne.Jen tak mimo, radši bych to dala přirozeně, třeba u mě ty bolesti u vyvol. byly neskutečný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
15.9.12 16:40

Tak to pochybuju o tom, že ti to ho někdo vyvolá jen tak. Nehledě na to, že tělo není připraveny, takže to může být o dost bolestivětší a delší, než když se to rozjede samo od sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
15.9.12 16:41

Tak to asi mimo zdravotních důvodů nepude. :think: jinak jedině si to vyvolat sama. :mrgreen:
Teď mě napadlo, říct že se třeba stěhujete za týden do zahraničí, tak třeba by to pak udělali. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
15.9.12 16:41

@LadyAnnBH týýý jo, tak to tady čtu a… co je blbost? To omotání pupečníku? Fakt? Já teda taky o tom slyšela, strašili mě i u prvního s tím… Fakt to nehrozí? A čím to, ež se to stane a pupečník se omotá? Fakt umývání oken neohrozí mimi ani v 37tt třeba? Jsu zatím ve 25tt a v týdnu jsem umývala okna a to jsem si od všech vyslechla… :?
Jinak zakladatelka…to vyvolání porodu nevím, ale modelky to taky nějak dělají jsem slyšela, ne? Rodí dřív, na císaře, aby ke konci jim nepopraskalo břicho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
15.9.12 16:43

Já mám teda spoustu známých, ketré rodily takto kvůli rodinným důvdů. třeba že manžel odjížděl na dlouho na služební cestu atd. ale pokaždé to byl zdlouhavý vyvolávaný porod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
15.9.12 16:43

Ahoj, mám známou a vím že to jde i mimo zdravotní rizika. Ale taky si hodně připlatila a nevím zda to udělá každý doktor…:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
15.9.12 17:02

Tak určitě to nejde tak jednoduše. Kamarádka takhle rodila třetí dite u známého gynekologa. A já je malem prosila uz po termínu a ani náhodou. Stejne to vyvolávali ve. 41+5 a z toho jejich slavného přenášení ma problémy dodnes!!! Já uz tedy nikdy dyl nez 40+0 nerodim i kdybych měla zaplatit! Takže myslím, ze pokud nebude porodnic vstřícný, známy, nebo jinak motivovany, tak mas smulu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
15.9.12 17:19
@Loll píše:
Nechceš ohrozit mimino umýváním oken a bez mrknutí oka ho ohrozíš vyvoláním porodu, když ještě není připraveno…
:potlesk: presne to jsem chtela napsat :palec:

timhle si jen zadelas na komplikace pri porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
15.9.12 17:24

@majinka69 co se dela pri myti oken za zvlastni pohyby, ze by se kvuli tomu omotal pupecnik kolem krku ditete? hybanim rukou a lezenim na zidli se to opravdu nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí