Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Nevíte prosím zda normálně budou fungovat pobočky České posty? A banky? Děkuji moc
@sisi898 Taky by me to zajimalk, v tydnu mam nastupovat do nové práce v bance. Snad to zitra nezavřou.
Normalni jo, ty v obchodakach by meli byt zavrene (aspon banky).
@sisi898 píše:
Nevíte prosím zda normálně budou fungovat pobočky České posty? A banky? Děkuji moc
A musis tam nutne?
@Kriss Tina píše:
Normalni jo, ty v obchodakach by meli byt zavrene (aspon banky).
I v obchodacich jsou banky otevrene… vyjimka je na posty i banky ![]()
@Kaileee hele jak ktere, moje banka treba davala upozorneni, ze nektere pobocky zaviraji a nez se k nim pude, tak si lidi maj overit kde je otevreno.
@Kaileee píše:
I v obchodacich jsou banky otevrene… vyjimka je na posty i banky
Proč mlátís hlavou o zed? Asi by ses divila, kolik lidi nemá k účtu kartu a nebo internet banking. Nemůžeš lidi nechat bez peněz. To prostě nelze. Ani bez jidla. To uz je jen krok k rabovani a občanské válce. Mysli.
@lebambule píše:
Proč mlátís hlavou o zed? Asi by ses divila, kolik lidi nemá k účtu kartu a nebo internet banking. Nemůžeš lidi nechat bez peněz. To prostě nelze. Ani bez jidla. To uz je jen krok k rabovani a občanské válce. Mysli.
Protoze nejsem pro, aby cokoliv bylo otevrene v obchodním centru… at jsou pobocky otevrene ale jen ty z ulice.
@lebambule ono to je pro některý těžký použít hlavu a domyslet důsledky. Vezmou to podle sebe a zbytek neřeší.
Pošta zatím funguje. Ale vzhledem k tomu, že mají doročovatelé zavést bezkontaktní doručení, tj. vhodit výzvu, tak se ten shluk lidí utvoří na poštách…
@Kriss Tina píše:
@Kaileee hele jak ktere, moje banka treba davala upozorneni, ze nektere pobocky zaviraji a nez se k nim pude, tak si lidi maj overit kde je otevreno.
Jo tak to je z jejich strany, ale kdyby meli otevřeno, tak nic neporušujou
@dedrichov píše:
Pošta zatím funguje. Ale vzhledem k tomu, že mají doročovatelé zavést bezkontaktní doručení, tj. vhodit výzvu, tak se ten shluk lidí utvoří na poštách…
No tak to je vyborny. Napad roku ![]()
@Kukacka123 co bys cekala od české posty?
u nas uz postacka nenosi nic ted, se sevrenym zadkem nabehne do baraku, nahazi dopisy do kasliku a zdrha. Rozvozce balíků mi zavolá a balik necha lezet pred vchodem u baraku a sleduje z auta jestli sem si ho vzala (coz teda celkem beru no, v tomhle pripade aspon nemusim letet na poštu).
@Kriss Tina píše:
@Kukacka123 co bys cekala od české posty?u nas uz postacka nenosi nic ted, se sevrenym zadkem nabehne do baraku, nahazi dopisy do kasliku a zdrha. Rozvozce balíků mi zavolá a balik necha lezet pred vchodem u baraku a sleduje z auta jestli sem si ho vzala (coz teda celkem beru no, v tomhle pripade aspon nemusim letet na poštu).
Ja bych klidne brala, aby to nechali za dverma a sami si to podepsali, stejne to u nas plno postaku dela ![]()
Baliky to same a chapu to. Asi tak, cokoli lepsi nez jit na postu.