Karanténa pro celou zemi

1923
15.3.20 11:20

Karantena pro celou zemi

Co presne by znamenala karantena pro celou zemi? Co si pod z tím představujete?
Jedna se o omezení pohybu v urcite době? Zákaz vycházení?
Nevím presne, co si představit. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30828
15.3.20 11:24

Povinnost dělat jen nutné vycházky- zaměstnání a pak domů, nákup a domů, nechodit na návštěvy, nikam pokud to není nutné, nepotkávat se s ostatními obyvateli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2228
15.3.20 11:24

@janoma jen do prace a na nakup, jinak doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
15.3.20 11:31

Tak takhle nějak jsem si to myslela. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
15.3.20 11:41

Prosím a nevíte, jaky dopad to bude mít na rodiče dětí ve střídavé péči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.3.20 11:46

A co pravidelne kontroly behem tehu? 26.3. mam 2. screening, coz by spadalo do obdobi karanteny. Je to snad nejdulezitejsi ultrazvuk a nechci ho prosvihnout. Predpokladam, ze kdyz se bude chodit do prace, tak by mely fungovat i tyto vysetreni, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
15.3.20 11:48

A je možné během te doby se presunout na chalupu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
15.3.20 11:49

Ja bych zavřela i fabriky. Skoda Auto atd. Tam jsou tisíce lidi. Nechapu proc mysli, ze se nenakazi. :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
15.3.20 11:49

@lumpisek
Tohle mě taky docela zajíma. Já nechci panikařit, ale ex dělá taxikáře a nemám z toho dobrý pocit mu teď dávat malého. Nejsou mu ještě ani dva roky a zatím bydlíme u mojí mamky, které je 65 a je nemocná, její organismus nemá imunitu, defekto bere nonstop antibiotika. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
15.3.20 11:50

Karanténa bude určitě, ale já bych se z toho tek nehroutila, na prohlídky je jasné, že se musí chodit. Stejně tak cesta na chalupu nevadí. Stejně to bude na každém, jak to bude dodržovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
15.3.20 11:56

Já říkám rovnou, že karanténa nekaranténa ven chodit budu. Sama, mimo lidi, do lesa. Jsem po operaci zad a bez denního počtu nachozených km bych byla za chvíli tam, kde před operací…navíc, pokud mi pravděpodobně zruší rehabilitace. A to by překonalo celý slavný koronavirus, takže díky, nee :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2228
15.3.20 11:56

Lidi by meli byt zodpovedni, ani karantena neni uhlidatelna, takze proste fakt jen do prace, kramu, v akutnim pripade k lekari(po telefonicke dohode),omezit vychazky, navstevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
15.3.20 11:58
@Innocence píše:
@lumpisek
Tohle mě taky docela zajíma. Já nechci panikařit, ale ex dělá taxikáře a nemám z toho dobrý pocit mu teď dávat malého. Nejsou mu ještě ani dva roky a zatím bydlíme u mojí mamky, které je 65 a je nemocná, její organismus nemá imunitu, defekto bere nonstop antibiotika. :zed: :zed:

No a co bys delala kdyby to nebyl ex ale soucasny, taky by byl s deckem. Copak taxikari nemaji doma deti? Ridici autobusu, prodavacky, doktori? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
15.3.20 12:00

Jakym zpusobem se pozna, ze kdyz je clovek venku, jde jen do prace ci nakoupit? Nekde jsem cetla, ze Italove u sebe museji nosit nejaky formular, ale nevim, o co jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8186
15.3.20 12:02

Tak chápu omezit návštěvy atd. Ale to bych nemohla s dětmi ven na procházku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí