Karanténa pro celou zemi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4928
15.3.20 12:34
@zudina píše:
Ken ve zpravach rikal ze vsichni maji mirny prubeh.

Už dva z těch prvotních nakažených skončili na přístrojích.
Jsi úplně mimo ve všem.

Příspěvek upraven 15.03.20 v 12:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
15.3.20 12:34

@zudina a presne kvuli takovym pipinam jako ty se vir siri a siri. Proste ty budes delat co chces at se ostatni poresou. Co na tom ze vlada a cely svet dela opatreni. Ty proste na to kasles a budes si delat co chces. Bravo, chytra holka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
15.3.20 12:35
@zudina píše:
Jako jo ale tam hrube podcenili cely v zacatku. Tady jeste ani nedobiha efekt z predchozich opatreni a populista Babis uz chce zavadet karantenu. Prisla apokalypsa, fakt demence..

Hele, to že nesnášíš Babiše (taky nejsem jeho fanoušek) by nemělo zatemnit soudné uvažování. :nevim:
Nějak jsem od opozice neslyšela, která nenechá na Babišovi nit suchou, že tato opatření jsou zbytečná a nesmyslná. Jediné, co zatím kritizovali, je nedostatek respirátorů a roušek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
15.3.20 12:36
@MrsNorris píše:
Už dva z těch prvotních nakažených skončili na přístrojích.
Jsi úplně mimo ve všem.Příspěvek upraven 15.03.20 v 12:34

Koukala jsem na zpravy rano a tam to rikal. Nesedim cely den u tv jako ty:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
15.3.20 12:38
@renduli píše:
Hele, to že nesnášíš Babiše (taky nejsem jeho fanoušek) by nemělo zatemnit soudné uvažování. :nevim:
Nějak jsem od opozice neslyšela, která nenechá na Babišovi nit suchou, že tato opatření jsou zbytečná a nesmyslná. Jediné, co zatím kritizovali, je nedostatek respirátorů a roušek.

Ja proti nemu nic nikdy nemela. Ale tohle mi prijde prehnane. Je to jen chripka, zabit nas muze cokoli, nejlepsi by bylo nechat ten vir projit populaci, par lidi to zabije a konec. Jako to planuji v Nemecku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
15.3.20 12:39
@zudina píše:
Koukala jsem na zpravy rano a tam to rikal. Nesedim cely den u tv jako ty:)

Nemám televizi.
Ty budeš celkově moc chytrá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
15.3.20 12:40
@zudina píše:
Tak ja budu s malym chodit ven aspon do lesa at se vsichni treba pos.. jako sorry bysme se doma zblaznili. Babis se definitivne zblaznil, kvuli 200 lidem s mirnymi priznaky..?

A rozumíš tomu, že tady jsme teprve na začátku? Toto je podchycený počet k 15. dni. Směle je k tomu třeba přidat nějakou tu nulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
@MrsNorris píše:
Nemám televizi.
Ty budeš celkově moc chytrá. ;)

Jasne napadejme se:) jak uz to v emiminu chodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16386
@zudina píše:
Jako jo ale tam hrube podcenili cely v zacatku. Tady jeste ani nedobiha efekt z predchozich opatreni a populista Babis uz chce zavadet karantenu. Prisla apokalypsa, fakt demence..

Jak si můžeš myslet, že v Itálii to podcenili v začátku, a zároveň, že je v ČR jen 200 nakažených (když z té Itálie se vrátily desetitisíce lidí)? Efekt předchozích opatření samozřejmě aktuálně probíhá, a to je mírnější nárůst nemocných. Podívej se na ty exponenciály vývoje nemoci v jiných zemích. Jakékoliv zpomalení je aktuálně nutné. Jestli se čeká na dodání ochranných pomůcek, tak každý den, kdy se dostane do nemocnic méně nakažených, se počítá.
Já patřila k těm, které tu před měsícem říkaly, že do konce dubna s příchodem tepla bude klid. No teď už si to nemyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
15.3.20 12:41
@zudina píše:
Ja proti nemu nic nikdy nemela. Ale tohle mi prijde prehnane. Je to jen chripka, zabit nas muze cokoli, nejlepsi by bylo nechat ten vir projit populaci, par lidi to zabije a konec. Jako to planuji v Nemecku

Ty jsi dobrá. :roll: Těch patnáct stovek v Itálii (zatím) je pár?!
Dobře, o sebe se nebojíš (i když na JIPce může skončit i mladý člověk), ale nemáš starší příbuzné, rodiče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
15.3.20 12:42
@zudina píše:
Jasne napadejme se:) jak uz to v emiminu chodi

Tvůj prvotni příspěvek o plánu ignorovat karenténu „ať se všichni třeba pose*ou“ měl, hádám, sloužit ke kultivaci zdejší diskuze.
 OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21068
15.3.20 12:44
@zudina píše:

no cca 15% důchodců není pár lidí. A těch lidí by bylo mnohem víc, jelikož by se zhroutilo zdravotnictví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317

@zudina Trapně a uboze se bráníte, trosku se zamyslet. To že pro nás mladé je to s hladkým průběhem, neznamená že mezi námi nejsou staří, děti a dospělí s rakovinou, HIV, leukémii a další a další lidé s poruchou imunity. Představte si, že vám kvůli vaší aroganci zemře člen rodiny. Už to taková sranda není, že!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
@renduli píše:
Ty jsi dobrá. :roll: Těch patnáct stovek v Itálii (zatím) je pár?!
Dobře, o sebe se nebojíš (i když na JIPce může skončit i mladý člověk), ale nemáš starší příbuzné, rodiče?

Mam, teda uz jen jednoho, otce zabilo neco jinyho, ale presto si myslim ze by to melo projit populaci. Stejne se to stane bezne jako normalni chripka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
15.3.20 12:45
@Xxlady píše:
@zudina Trapně a uboze se bráníte, trosku se zamyslet. To že pro nás mladé je to s hladkým průběhem, neznamená že mezi námi nejsou staří, děti a dospělí s rakovinou, HIV, leukémii a další a další lidé s poruchou imunity. Představte si, že vám kvůli vaší aroganci zemře člen rodiny. Už to taková sranda není, že!

Jiste ale tito lide muzou umrit i na beznou chripku nebo cokoliv jinyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+