Karanténa pro celou zemi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2922
15.3.20 18:10

@Stevia probíhá od pěti. Prý hodina zpoždění. Takže tak v sedm by mohl být výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.20 18:12

@zudina přece nejsi tak hloupá aby jsi nebyla schopna pochopit, že nejde až tolik o průběh té nemoci, jakožto o množství pacientů při pandemii a NUTNOST zpomalení nárustu těch nemocných protože jinak se ti může dobře stát, že ti praskne slepé střevo a prostě tě nikdo neošetří, že budou lidé umírat na jiné věci které by bývala přežili, kdyby bývala byly volné JIP, nebezpečí je primárně v kolapsu zdravotnictví a ekonomiky než v tom průběhu té nemoci samotné, její hlavní riziko je rychlost šíření a to se musí snížit na minimum, protože pokud se to nechá „projít populací“ tak bude mrtvých (nejen na koronavirus) mnohem víc, chápeš to? Tak prosím tě laskavě seď s děckem doma na prdeli a nedělej ze sebe hlupáka, všichni se musíme snažit, aby se ten postup zpomalil. Já se toho nijak hystericky nebojím, ale nepřipravenosti společnosti a nedostatku kapacit, lůžek, léků a jídla teda jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.20 18:14
@Stevia píše:
Holky v kolik a kde má být ta tiskovka?

Ja mam info, ze uz je to tak pul hodky schválené.

• Citovat
  • Upravit
41209
15.3.20 18:15
@Anonymní píše:
Ja mam info, ze uz je to tak pul hodky schválené.

a víš něco konkrétního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
15.3.20 18:25
@Stevia píše:
Holky v kolik a kde má být ta tiskovka?

Koukame na ct24, od 5 jedna vlada, rekla na vecerni tiskovce. Hodilo by se v 7, aby to slo do vecernich zprav :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.20 18:30
@Keyllah píše:
a víš něco konkrétního?

No mělo by to být to, co se psalo.. Do práce, do obchodu a domu

• Citovat
  • Upravit
5708
15.3.20 18:42
@Bondgirl007 píše:
@Enmamma Tak dej zitra vedet, jak jste uspeli. Ke kteremu soudu jdete, jestli se muzu zeptat?

Dám zítra vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39717
15.3.20 18:46
@Keyllah píše:
Jen přemýšlím, jak by se to asi kontrolovalo :think: do práce ano, do lékárny ano, nakoupit ano, takže když mě pčr uvidí v autě, tak řeknu, že jedu na nákup/práce a je vše ok? nebo to budu muset nějak prokazovat? :think:

Takto je to ted v Itálii.

Vláda vydala i nový dekret, který nařizuje zavření všech podniků, restaurací i firem. Nově také, když jdete ven, musíte mít vyplněné vlastní prohlášení, že jdete nakoupit nebo do práce. Vyplnit vám ho může i policie, která vás zároveň prověří. Když prohlášení nemáte, čeká tučná pokuta.

https://www.idnes.cz/…hranicni_vlc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
15.3.20 20:08

@Bandii @Keyllah Obchody i lékárny mají kamery. V práci buď kamery, nebo čipy. Kontroly by se dělaly namátkově. Určitě nebudou policisti atd. kontrolovat každýho, na koho natrefí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
15.3.20 23:43

No takze uklidníme vášně, procházky jsou možné pokud se nebudete srocovat a případně dodrzite bezpečnou vzdálenost. Jde hlavne o snížení počtu kontaktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
16.3.20 00:16

Tak si můžete oddechnout, nemusíte s děckama sedět doma (i když by to bylo nejrozumnější), vlastně se nic nezměnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
16.3.20 02:48

Takze toho, co provadime, se to netyka: priroda ok, stridavka ok ;)

• Citovat
  • Upravit
26870
16.3.20 03:39

Jj, vlastne to zadna karantena neni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
16.3.20 05:32
@cecetka píše:
Jj, vlastne to zadna karantena neni :think:

Si myslím, že většina lidí se na to stejně vys.ere a budou si dělat co chtějí. Až zakážou vycházet z domu úplně tak budou lidi akorát drzkovat, ale ať se nediví, když nejsou schopni se ani na chvíli omezit kvůli zdraví…nechápu. všechno akorát obejít, vyjebat se vším…už mě to se.re…

Pro mě s přítelem se toho moc třeba nemění, jsme doma, přítel jde jen do práce, skočí do obchodu maximálně pro pečivo, jinak nakupuju na rohlíku. Já jsem na mateřské s miminkem, bez procházky to chvilku klidně vydržíme. Jediný co mě štve, že musím na poštu, to je nevyhnutelný bohužel…no dám si aspoň šátek přes obličej, až tam půjdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
16.3.20 05:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat